Zaslal: ne 20. červen, 2004 23:47 Předmět: Agendus, Datebk
zdravicko, az bude v cestine legacy, tak to bude narez, na to se taky budu tesit. Jinak neuvazujete o Agendusu nebo datebk, versamailu, snapper mailu, tedy aplikaci, ktere kazdy hodne vyuziva?
Dale bych mohl jmenovat treba Bonsai (do dnes jsem nepochopil vyrazy parents a siblings v programu, atd.
klidne s necim pomuzu, kdyz prijde tvrde na tvrde.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: po 21. červen, 2004 12:59 Předmět: Re: Agendus, Datebk
kenika napsal:
zdravicko, az bude v cestine legacy, tak to bude narez, na to se taky budu tesit. Jinak neuvazujete o Agendusu nebo datebk, versamailu, snapper mailu, tedy aplikaci, ktere kazdy hodne vyuziva?
Dale bych mohl jmenovat treba Bonsai (do dnes jsem nepochopil vyrazy parents a siblings v programu, atd.
klidne s necim pomuzu, kdyz prijde tvrde na tvrde.
Denis
No, on o to ze strany Iambicu moc velký zájem není, ale jednu verzi počeštěného Agendusu mám
Kdybyste cetli aktuality, tak tam si muzete zazadat o betu jako testeri. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Brno
Zaslal: po 25. prosinec, 2006 22:06 Předmět:
Čeština pro DateBK 5 je na stránkách RedGrep (vyžaduje locale), jinak poslední verze s českými tiny a small fonty je ke stažení na našich stránkách - stačí nainstalovat DateBk6-Resources_cz.prc, který přepíše v Palmu originální soubor. Překlad byl vytvořen se souhlasem autorů a třeba se jednou dočkáme i originál DateBk v češtině - záleží to jen na tom, kolik uživatelů v ČR si ho koupí ... Verzi se small a tiny fonty v češtině je k dispozici i pro starší verze DateBk - pokud potřebujete, napiště. _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Čeština pro DateBK 5 je na stránkách RedGrep (vyžaduje locale), jinak poslední verze s českými tiny a small fonty je ke stažení na našich stránkách - stačí nainstalovat DateBk6-Resources_cz.prc, který přepíše v Palmu originální soubor. Překlad byl vytvořen se souhlasem autorů a třeba se jednou dočkáme i originál DateBk v češtině - záleží to jen na tom, kolik uživatelů v ČR si ho koupí ... Verzi se small a tiny fonty v češtině je k dispozici i pro starší verze DateBk - pokud potřebujete, napiště.
No kvuli tomu ze nejde nic delat s mobilem dokud neprehraje budikova melodie, tak jsem od DateBK odesel. Mozna je to malickost ,a le me to vadi..........Skoda no, jinak to vypada na good program. Kdyby to vylepsili/ nebo slo udelat aby to fungovalo jak ma bylo by to super....Nevite jestli to jde nastavit??? _________________ ***$Treo 650#&$***
Zaslal: po 25. prosinec, 2006 23:59 Předmět:
A co byste s tím chtěl udělat ? DateBk buď má vlastní správu alarmů, nebo můžete použít nastavení z Palm OS. Samozřejmě respektuje vibrační alarm, LED alarm, můžete si nastavit melodii, můžete ho vypnout, nastavit, že třeba do pondělí 18:10 nemá zvonit,... Jestli to je opravdu jediný důvod, tak doporučuji přečíst manuál. I po letech používání v něm stále nacházím něco nového. _________________ Palm TX
A co byste s tím chtěl udělat ? DateBk buď má vlastní správu alarmů, nebo můžete použít nastavení z Palm OS. Samozřejmě respektuje vibrační alarm, LED alarm, můžete si nastavit melodii, můžete ho vypnout, nastavit, že třeba do pondělí 18:10 nemá zvonit,... Jestli to je opravdu jediný důvod, tak doporučuji přečíst manuál. I po letech používání v něm stále nacházím něco nového.
No jo,ale kdyz mam alarm nejakou pisnicku co trva treba 15 sekund, tak po tuto dobu se nedaji mackat zadny klavesy, takze kdyz mi to zazvoni nekde v blbem miste, tak jedina moznost je prepnot nahore prepinac zvuku (na mem treu, nevim jak jinde)........ _________________ ***$Treo 650#&$***
Zaslal: út 26. prosinec, 2006 17:42 Předmět:
Tak musíte DateBk říct, že jste "v blbým místě" a aby nezvonil. Nebo si navolit standartní správu zvuků v Palm OS (nezkoušel jsem, jestli umí přerušit probíhající alarm, ale předpokládám, že podle Vašeho vyjádření to asi umí). A nebo si třeba 1. zvonění navolit krátké a potom to dlouhé, ... _________________ Palm TX
Zaslal: st 27. prosinec, 2006 13:02 Předmět:
Retko napsal:
na tvych strankach jsem bohuzel nic nenasel, nasmeruj me pls lip. Nebo mi to hod na mail pls (myslim ty databaze jak jsi psal) . Dik
mail dole
Tak to fakt neumím - hledej logo Pimlico Software Inc a vedle něj text:
Pro uživatele DateBK5 a DateBk6 jsme vyvinuli se souhlasem autora verzi,
která umí zobrazit Small a Tiny fonts v češtině.
Ty odkazy vpravo jsou na jednotlivé soubory, když se na to klikne myší, tak to jde stáhnout. Jinak nahoru a dolů po stránce se roluje buď kolečkem myší nebo tím posuvníkem, který bývá většinou v prohlížeči vpravo.
na tvych strankach jsem bohuzel nic nenasel, nasmeruj me pls lip. Nebo mi to hod na mail pls (myslim ty databaze jak jsi psal) . Dik
mail dole
Tak to fakt neumím - hledej logo Pimlico Software Inc a vedle něj text:
Pro uživatele DateBK5 a DateBk6 jsme vyvinuli se souhlasem autora verzi,
která umí zobrazit Small a Tiny fonts v češtině.
Ty odkazy vpravo jsou na jednotlivé soubory, když se na to klikne myší, tak to jde stáhnout. Jinak nahoru a dolů po stránce se roluje buď kolečkem myší nebo tím posuvníkem, který bývá většinou v prohlížeči vpravo.
Jak už tu kdosi kdysi poznamenal - hledej Šmudlo
Jo, dal jsem control+f -> Date -> a hned jsem to nasel _________________ ***$Treo 650#&$***
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.