Zaslal: čt 02. listopad, 2006 20:51 Předmět: Ako preniest ikonky do aplikácií Kalendár , Poznámky a Dokum
Ako preniest ikonky do aplikácií Kalendár , Poznámky a Dokumenty?
V IconMgr viem vytvárať nové vlastné ikonky avšak neviem ich použiť na zvýraznenie poznámok prípadne v Kalendári. Vie niekto ako na to?
Mám TREO 650
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 03. listopad, 2006 6:01 Předmět: Re: Ako preniest ikonky do aplikácií Kalendár , Poznámky a D
s_tau napsal:
Ako preniest ikonky do aplikácií Kalendár , Poznámky a Dokumenty?
V IconMgr viem vytvárať nové vlastné ikonky avšak neviem ich použiť na zvýraznenie poznámok prípadne v Kalendári. Vie niekto ako na to?
Mám TREO 650
Musíš si instalovat aplikaci, co to umožňuje, např. Agendus, nebo jiné "Kalendáře". Tam pak máš možnost použít ikony z tvého souboru.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 03. listopad, 2006 8:36 Předmět: Re: re ikonky
s_tau napsal:
Dakujem za odpoved. Ešte snad nejaký odkaz na free Kalendár resp Poznámky ktoré spolupracujú s ikonkami.
Ešte raz ďakujem.
Co takhle zkusit funkci "vyhledat"? Možná bys pak u nás na serveru narazil na program Maximus, ten by to měl podle mne zvládnout, aspoň co se týká kalendáře.
Formát 20x18 pixelů představuje HiRes verzi původního systému Iambicu 10x9 pixelů a tento systém umožňuje vytvářet sady ikon pro handheldy s klasickým rozlišením 160x160 pixelů i vyšším HiResovým (320x320 a 320x480). Ikony mohou být v jedné sadě a spustitelné na většině handheldů. Univerzalita a vzájemná kompatibilita umožňuje navíc používat stejné sady ikon v několika programech současně. Doufejme, že k trendu se časem přidají i autoři dalších, výše zmíněných, programů.
Máte nějaké oblíbené ikony, tlačítka, loga na PC a chtěli byste je mít i ve vašich ikonkách? Nebo chcete do ikonek převést fotku svého psa, dětí, šéfa apod.? Zde je rychlý postup:
1. Okopírujte je (třeba otiskem obrazovky).
2. V grafickém editoru na PC je ořízněte, případně převeďte na velikost 20x18.
3. Uložte je jako BMP obrázky
4. Uložte je na paměťovou kartu do adresáře /PALM/Programs/IconMgr
5. V programu Icon Manager je v menu MISC - IMPORT FROM BMP převeďte do ikon, případně je upravte pomocí obrazovky Brightness and Contrast _________________ m515 --> TT3 -->??
karty SD 512+128+64MB+mobil S55
zajděte na ČESKÝ PALM http://www.splashblog.com/hastrman
Formát 20x18 pixelů představuje HiRes verzi původního systému Iambicu 10x9 pixelů a tento systém umožňuje vytvářet sady ikon pro handheldy s klasickým rozlišením 160x160 pixelů i vyšším HiResovým (320x320 a 320x480). Ikony mohou být v jedné sadě a spustitelné na většině handheldů. Univerzalita a vzájemná kompatibilita umožňuje navíc používat stejné sady ikon v několika programech současně. Doufejme, že k trendu se časem přidají i autoři dalších, výše zmíněných, programů.
Máte nějaké oblíbené ikony, tlačítka, loga na PC a chtěli byste je mít i ve vašich ikonkách? Nebo chcete do ikonek převést fotku svého psa, dětí, šéfa apod.? Zde je rychlý postup:
1. Okopírujte je (třeba otiskem obrazovky).
2. V grafickém editoru na PC je ořízněte, případně převeďte na velikost 20x18.
3. Uložte je jako BMP obrázky
4. Uložte je na paměťovou kartu do adresáře /PALM/Programs/IconMgr
5. V programu Icon Manager je v menu MISC - IMPORT FROM BMP převeďte do ikon, případně je upravte pomocí obrazovky Brightness and Contrast
Jo tento postup jsem zkoušel, ale bohužel se mi ikonu nepodařilo naimportovat, možná formát BMP byl špatný, nevím. Zkusím to ještě jednou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.