DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
25. května 2013  

Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

Baterie pro PDA

Vyhledávání

Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 60 návštěvník(ů) a 11 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH

Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH

R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč

Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč

Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH

Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH

TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH

ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč

Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.

Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč

Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč

Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO

Google Analytics

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

VersaMail vs. Snapper mail
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Programy (PALM)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
N3o21
GOLD USER
GOLD USER

Registrace: 16.5. 2006

PříspěvekZaslal: čt 09. listopad, 2006 21:51    Předmět: Citovat

tonda napsal:
N3o21 napsal:
Permon napsal:

Co se tyka problemu s odesilanim. Pozor na nastaveni smtp! Zadny smtp.seznam.cz! Musis tam dat smtp dle providera pripojeni! Takze napr. v mem pripade u Eurotelu je to smtp.etmail.cz.

SMTP mi prave chodi. POP3 vubec ne :/ a imap seznam ani gmail nenabizeji.

IMAP používám mimo firemního poštovního serveru http://www.fastmail.fm/ Tam ale je free schránka jen 10MB, tak si platím 20 USD ročně. Bůh ví proč IMAP je tak nedostatkové zboží.

IMAP muzu mit, v CR je dostupny 200MB IMAP za 40kc na rok, plati se pres SMS Mrkající
koukni na www.sms.cz Mrkající fakt fajn nabidka Mrkající aspon myslim, myslim ze ti to par korun usetri.

kazdopadne ja chci rozchodit gmail, ten je strasne univerzalni, jak v pda, tak ve skole, tgak doma pouzitelnej, sem si ho nejak oblibil.
tonda
Expert
Expert

Registrace: 14.8. 2005

PříspěvekZaslal: pá 10. listopad, 2006 9:49    Předmět: Citovat

N3o21 napsal:
tonda napsal:
N3o21 napsal:
Permon napsal:

Co se tyka problemu s odesilanim. Pozor na nastaveni smtp! Zadny smtp.seznam.cz! Musis tam dat smtp dle providera pripojeni! Takze napr. v mem pripade u Eurotelu je to smtp.etmail.cz.

SMTP mi prave chodi. POP3 vubec ne :/ a imap seznam ani gmail nenabizeji.

IMAP používám mimo firemního poštovního serveru http://www.fastmail.fm/ Tam ale je free schránka jen 10MB, tak si platím 20 USD ročně. Bůh ví proč IMAP je tak nedostatkové zboží.

IMAP muzu mit, v CR je dostupny 200MB IMAP za 40kc na rok, plati se pres SMS Mrkající
koukni na www.sms.cz Mrkající fakt fajn nabidka Mrkající aspon myslim, myslim ze ti to par korun usetri.

kazdopadne ja chci rozchodit gmail, ten je strasne univerzalni, jak v pda, tak ve skole, tgak doma pouzitelnej, sem si ho nejak oblibil.

Na SMS.CZ jsem si pokusil udělat účet, ale pořád mi to píše, že registrace vypršela, všude na mě mrkají nějaké seznamky, HTTPS asi neznají, takže asi budu platit raději 20 USD ročně za fastmail.fm Usmívající
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
N3o21
GOLD USER
GOLD USER

PříspěvekZaslal: pá 10. listopad, 2006 19:31    Předmět: Citovat

tonda napsal:

Na SMS.CZ jsem si pokusil udělat účet, ale pořád mi to píše, že registrace vypršela, všude na mě mrkají nějaké seznamky, HTTPS asi neznají, takže asi budu platit raději 20 USD ročně za fastmail.fm Usmívající

tak to je celkem skoda, ja mam jeste na 2 tydny zaplaceny IMAP, ale mail tam uz nepouzivam, chodi mi tam spousta vspamu, tak 170/den, to se neda. Ale poucil sem se, uz nikdy nenapisu svuj mail ve formatu jmeno@provider.cz na web. nevyplaci se to.

Jinak momentalni webove rozhrani SMS.CZ je hruza, ale jeste pred asi 4 mesici bylo celkem fajn. Od yt doby jak si tam dali ty brigady, seznamku a ja nevim co, a pokusili se to zprehlednit je to fakt desny. Ale IMAP jim funguje. Alespon v mem pripade.

-----------------------------------------------------------------------------------
Funguje nekomu ten snapper + Seznam, nebo Snapper + Gmail?
N3o21
GOLD USER
GOLD USER

PříspěvekZaslal: so 11. listopad, 2006 21:34    Předmět: Citovat

Tak problem snapperu + Gmail vyresen.
Jeden znamy my poslal reseni, kdyby nekdo chtel, tady je:
Citace:
1. These instructions require that you have the Premier or Enterprise edition of SnapperMail. GMail are rolling out their POP3 access in stages, so be aware that not all accounts will support this setup initially.

2. Log into your Gmail account, go into Settings, select the "Forwarding and Pop" link, and under POP3 Download, enable the type of POP3 access you want.

3. In your SnapperMail server account settings (Menu | Accounts | Edit Accounts | (choose account) | Server), enter the following:

POP3 Server: pop.gmail.com
Username: your full GMail email address
Password: your GMail password

SMTP Server: smtp.gmail.com
Username: your full GMail email address
Password: your GMail password

IMPORTANT: Tap the "More" button at the bottom of the screen.

For POP3 Settings:
- Set the "Use SSL" dropdown to "Always Secure (wrapped port)"
- Use Port 995 (this port number should automatically be set when you select the SSL option listed on the line above)
- Leave the other checkboxes unchecked.

For SMTP settings, you can use either "Set" of settings below. There is no mention to the word "Set" anywhere in the SnapperMail interface. These are merely two different ways that you can configure SnapperMail to send Email using GMail's server. Simply choose the set below that you want to use, but do not mix the settings together between both sets.

SMTP SETTINGS "More..." Set #1:
- Set the "Use SSL" dropdown to "Always Secure (STARTTLS)"
- Use port 587 (you will have to manually set this port number)

SMTP SETTINGS "More..." Set #2:
- Set the "Use SSL" dropdown to "Always Secure (wrapped port)"
- Use port 465 (this port number should automatically be set when you select the SSL option listed on the line above)

NOTE: Some people have reported that SnapperMail suddenly stops downloading messages from GMail, or it downloads erratically. This is usually a problem with GMail's POP3 server, not with SnapperMail. You should login to your GMail account using a web browser. Go to the Settings (or Options) page, shut off the POP3 option and accept the change. Then go back into the Settings page again, turn the POP3 option back on and accept the change. People have reported back to us that this usually works to get GMail's POP3 server working properly for them again.

Seznam taktez, dal sem stahnout vsechny zpravy, a uz to ted stahuje jen ty novy.
Stevik
Expert
Expert

Registrace: 29.11. 2004

PříspěvekZaslal: st 22. listopad, 2006 12:53    Předmět: Citovat

Super, novy Snappermail Enterprise verze 2.3.5 uz bere Iso. Ted jsem to otestoval.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
pavelxmarek
GOLD USER
GOLD USER

Registrace: 9.3. 2005

PříspěvekZaslal: po 04. červen, 2007 17:25    Předmět: hmmm Citovat

Muzu tomu rozumet tak ze by nemel byt problem s diakritikou za predpokladu ze v Pilocu prepnu kodovani na ISO?

EDIT: tak jsem to otestoval s mailem na seznamu a jsem lehce zmaten - kdyz mam piloc na Win a prijde mi posta, mam z diakritiky rozsypany caj. A po odeslani je uprijemce tento puvodni necitelny text porad stejny (rozsypany) ale mnou napsany text na Treu je OK. A kdyz prijmu postu ve chvili kdy mam kodovani Pilocem nastavene na ISO, tak je sice prichozi text OK ale po napsani noveho textu nejde mail odeslat - unknown encoding. Je z toho cesta ven?

A neexistuje nejaky jiny mailovy klient ktery by zvladl kodovani rovnou? A kdyby tak jeste umel i synchronizovat postu z Outlooku vcetne priloh to by bylo.....
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
gmork
Uživatel
Uživatel

Registrace: 26.5. 2007

PříspěvekZaslal: po 04. červen, 2007 18:40    Předmět: Citovat

Prave ze neni .. ja bych takto uvital UTF-8 ...

Chces-li mit cestinu OK VSUDE, doporucuji toto:

1. nahrat Hawkovu ROM - jsou proste bozi a tim ti jede cely telefon ve Win1250
2. Chces-li prepinat, nahodis Piloc, pry nejlepe do ROM - zase Hawk podari

Ja pouzivam pouze tu ROM, a jede mi cse krasne, knizky, atd ..

Ovsem zase potrebuju UTF8 a to je zatim problem ...

Posrana cestina ..
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
JendaDC
Nováček ve fóru
Nováček ve fóru

Registrace: 12.3. 2010

PříspěvekZaslal: pá 12. březen, 2010 11:04    Předmět: Citovat

Zdravím,jsem nováček v používání PDA. Mám palm treo650,dostal jsem ho darem,ale je z ruky,bez cd a všeho. Zjistil jsem,že neobsahuje vůbec aplikaci emailu.Prošel jsem to tady i na netu ale nikde jsem se nedopátral nějaké email aplikace zdarma.Prosím o radu,díky
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Tomino
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Registrace: 8.6. 2005

PříspěvekZaslal: ne 14. březen, 2010 12:22    Předmět: Versa Mail Citovat

Ahoj,
v treu je standartně od výrobce VersaMail, pokud jej tam nemáš jedná se asi o Treo s modifikovanou Rom, ze které VersaMail původní majitel odtranil a používal asi něco jiného, placeného.
Řešení je jednoduché, podívej se do vlákna ROMky pro Treo 650 - stabilita a vyber si jednu z Rom které mají VersaMail.
Ty Hawkovy Rom-ky fungují skvěle a instalace pokud dodržíš pokyny je bezproblémová.
pavelbures
GOLD USER
GOLD USER

Registrace: 16.5. 2004

PříspěvekZaslal: pá 24. prosinec, 2010 21:47    Předmět: Re: Versa Mail Citovat

Dovolím si oživit toto téma. Snažím se dát po letech Palm OS opět šanci, ale nestačí mým požadavkům. Vyzkoušel jsem Snappermail, versamail i Agendusmail, tedy asi všechny použitelné e-mailové klienty pro POS, ale ani jeden nestačí.
Požadavky:
IMAP, korektní čeština ve spolupráci s Pilocem, podpora HTML e-mailů, smazání zprávy MAX. na dva stisky kláves, základní ovládání pouze tlačítky a automatický skok na další e-mail po smazání aktuálně zobrazené zprávy.
Versamail neumí IMAP, Snappermail po smazání zprávy skočí do Inboxu...
Nějaké nápady? Z požadavků slevovat nehodlám, už tak jsou osekané až na samou kost.
Dantemc
Nováček ve fóru
Nováček ve fóru

Registrace: 22.7. 2010

PříspěvekZaslal: so 25. prosinec, 2010 1:37    Předmět: Citovat

Co zkusit můj českej Snappermail Premier?
www.palmnews.nolimit.cz
Jinak je ještě Chattermail a plno free...
zkus to hodit i na Palmhelp.cz tam ti poradí spíš...
pavelbures
GOLD USER
GOLD USER

PříspěvekZaslal: so 25. prosinec, 2010 7:19    Předmět: Citovat

Díky, na Chattermail jsem zapomněl. Ale web jim nejede a na Palmgearu už není, takže asi ukončili vývoj, achjo...
Český Snappermail je možná fajn, ale nesplňuje požadavky, které jsem uvedl. Což bude nejspíš případ i Chattermailu (jdu ho vyzkoušet).
Hawk
GOLD USER
GOLD USER

Registrace: 3.3. 2006

PříspěvekZaslal: so 25. prosinec, 2010 12:30    Předmět: Citovat

A mohl bys' trochu upřesnit, co ti ve SnapperMailu nejde tak, jak bys' chtěl?

Např. mazání mailů a čeština tam chodí přesně, jak popisuješ ve svých požadavcích. U IMAP účtu se maily pouze označí ke smazání a při další synchronizaci se smažou. U POP3 účtu se mail smaže a skočí na následující. Navíc vše lze provést přes dva stisky tlačítka menu a "d". Tedy přesně, jak požaduješ.

Čeština chodí ve SnapperMailu bezchybně a to jak s mojí lokalizací, tak s PiLocem.
pavelbures
GOLD USER
GOLD USER

PříspěvekZaslal: so 25. prosinec, 2010 20:45    Předmět: Citovat

Stáhl jsem si poslední verzi Snappermailu a když smažu e-mail, skočí do Inboxu. A v nastavení jsem nenašel položku, která by tohle umožňovala.
Hawk
GOLD USER
GOLD USER

Registrace: 3.3. 2006

PříspěvekZaslal: so 25. prosinec, 2010 21:36    Předmět: Citovat

A mažeš to v IMAP účtu nebo POP3?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Programy (PALM) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejít na: