Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Retko -= Verny clen =-

Registrace: 15.6. 2006 Příspěvky: 354 Bydliště: Prague
|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 18:45 Předmět: WMV pro TCPMP |
|
|
Existuje nejaky codek na prehravani tohoto formatu??Nebo neco co to prehraje?? Dikes _________________ ***$Treo 650#&$*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jura Veteran

Registrace: 1.3. 2004 Příspěvky: 447 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 18:56 Předmět: Re: WMV pro TCPMP |
|
|
Retko napsal: | Existuje nejaky codek na prehravani tohoto formatu??Nebo neco co to prehraje?? Dikes |
wmv na palmOS IMHO prehrava jen Kinoma 4EX - www.kinoma.com _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retko -= Verny clen =-

|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 20:03 Předmět: |
|
|
Umi to vyhledavat videa podle slozek na karte?? jelikoz me se jenom nahral seznam toho co kinoma nasla, a to co potrebuju tam vubec neni........ _________________ ***$Treo 650#&$*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny-Tapia -= Externi redaktor =-

Registrace: 13.1. 2005 Příspěvky: 218 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 20:11 Předmět: |
|
|
Anebo si to preved do avi pomoci SPB Mobile DVD. _________________ Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to jedno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retko -= Verny clen =-

|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 20:16 Předmět: |
|
|
Skusil jsem prevod do avi prave hned, ale bohuzel nebere, nevim proc
Jinak jsem ted presouval nejaky klip do slozky DCIM a stejne pise nejakou chybu ze handheld tento format nepodporuje.. _________________ ***$Treo 650#&$*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jura Veteran

|
Zaslal: pá 29. prosinec, 2006 21:44 Předmět: |
|
|
Retko napsal: | Umi to vyhledavat videa podle slozek na karte?? jelikoz me se jenom nahral seznam toho co kinoma nasla, a to co potrebuju tam vubec neni........ |
RTFM: http://www.kinoma.com/index/pd-player-4 _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 GOLD USER

Registrace: 16.5. 2006 Příspěvky: 573
|
Zaslal: so 30. prosinec, 2006 0:37 Předmět: |
|
|
Me Kinoma 4 prehrava vsechny videa sekane :/
A koukam ze sem asi jediny. Vsechny residenti aplikace vypnute, spise odinstalovane. Palm ma standartni vzhled i launcher, v pozadi nebezi naprosto nic.
Ale videa v kynome se sekaji. Musim ale rict ze treba CorePlayer hraje plynule. Ale zas neumi WMV.  _________________ Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SADAKO Pokrocily uzivatel

Registrace: 17.5. 2006 Příspěvky: 192
|
Zaslal: so 30. prosinec, 2006 9:37 Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Me Kinoma 4 prehrava vsechny videa sekane :/
A koukam ze sem asi jediny. Vsechny residenti aplikace vypnute, spise odinstalovane. Palm ma standartni vzhled i launcher, v pozadi nebezi naprosto nic.
Ale videa v kynome se sekaji. Musim ale rict ze treba CorePlayer hraje plynule. Ale zas neumi WMV.  |
I mě na E2 to Kinoma přehráva trhaně. A klidně jenom 10 sekundové klipy. Zkoušel jsem to i po hard resetu ale prostě nic... Streamy jsem nezkoušel, ty by mohly chodit lépe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jura Veteran

|
Zaslal: so 30. prosinec, 2006 10:37 Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Me Kinoma 4 prehrava vsechny videa sekane :/
Ale videa v kynome se sekaji. Musim ale rict ze treba CorePlayer hraje plynule. Ale zas neumi WMV.  |
Na mem LDecku se to neseka. _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retko -= Verny clen =-

|
Zaslal: so 30. prosinec, 2006 11:07 Předmět: |
|
|
A umi to vyhledavat na karte(jako manualne) nebo vse mam cpat do DCIM?? _________________ ***$Treo 650#&$*** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jura Veteran

|
Zaslal: so 30. prosinec, 2006 11:34 Předmět: |
|
|
Retko napsal: | A umi to vyhledavat na karte(jako manualne) nebo vse mam cpat do DCIM?? |
Ja mam videa na hardisku ve slozce Photos&Videos, IMHO Kinoma 4EX pri startu scanuje celou kartu resp. hardisk. _________________ TROCKEN.org Momentálně používám PalmPilot Personal 512 kB - HTC Diamond - Asus Eee 701 - Asus A696 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|