DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
18. října 2018  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

ADPO ScreenWard Anti-Shock folie pro Apple iPhone 5


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 211 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Nahradni dily pro Apple, HTC, Nokia, Samsung

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

FlushIt!
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Programy (PALM)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 17:21    Předmět: Citovat

Sem zjistil, ze autor pouziva trochu jiny SDK a vzhledem k trivialnosti cely aplikace sem si ji nakonec napsal znova celou sam. A aspon bude bude pro me citelnejsi a lip se v ni vyznam. Nechtelo se mi prochazet cely zdrojaky a hledat vsechny zverstva, opravovat je a pak premejslet jak to zkompilovat Mrkající Vynechal jsem prozatim hracicky na nastavovani(a par chyb) a proste to zkusi vycistit DB Cache pri kazdym vypnuti. Vice moznosti mozna priste Mrkající Teoreticky by to melo bejt rychlejsi, ale prakticky se to asi moc radikalne neprojevi. Kdyz uz sem se do toho pustil, napada vas naka zajimava featura k takovydlemu programku krom toho jeste to zrychlit? Jo a zkompaktovat RAM...

[url=http://miska.borec.cz/download/FlushIt!.prc]FlushIt![/url]
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirkoun
Expert
Expert


Registrace: 18.10. 2005
Příspěvky: 278
Bydliště: Pragl

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 18:11    Předmět: Citovat

mozna by se hodilo,aby to FLUSHOVALO automaticky, pred spustenim ruznych prednastavenych programu, ktere jsou pametove narocnejsi a neudelaji to samy, treba TOM TOM, ktery sice nepouzivam, ale ktrery me k OFF FLUSHI v podstate neprimo privedl
_________________
-----------------------------------------------------------------
Clie TJ25-->TT2-->TT5-->TX + 512MB & 2GB SD
T68m-->T630-->K700i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
pavelxmarek
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 9.3. 2005
Příspěvky: 596
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 18:36    Předmět: Dotazek Citovat

miska napsal:
Sem zjistil, ze autor pouziva trochu jiny SDK a vzhledem k trivialnosti cely aplikace sem si ji nakonec napsal znova celou sam. A aspon bude bude pro me citelnejsi a lip se v ni vyznam. Nechtelo se mi prochazet cely zdrojaky a hledat vsechny zverstva, opravovat je a pak premejslet jak to zkompilovat Mrkající Vynechal jsem prozatim hracicky na nastavovani(a par chyb) a proste to zkusi vycistit DB Cache pri kazdym vypnuti. Vice moznosti mozna priste Mrkající Teoreticky by to melo bejt rychlejsi, ale prakticky se to asi moc radikalne neprojevi. Kdyz uz sem se do toho pustil, napada vas naka zajimava featura k takovydlemu programku krom toho jeste to zrychlit? Jo a zkompaktovat RAM...

[url=http://miska.borec.cz/download/FlushIt!.prc]FlushIt![/url]


A fakt to pomuze na vycisteni DB? Ja ze bych to na svem Treu650 zkusil zda to odstrani problemy s TomTom6 - uz mne ta potreba resetu pred kazdym spustenim fakt neba!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
N3o21
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2006
Příspěvky: 573

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 18:55    Předmět: Re: Dotazek Citovat

pavelxmarek napsal:

A fakt to pomuze na vycisteni DB? Ja ze bych to na svem Treu650 zkusil zda to odstrani problemy s TomTom6 - uz mne ta potreba resetu pred kazdym spustenim fakt neba!


no, vycisti to DBcache Mrkající
Ale problem je ze TomTomu to nestaci.
Ten problem ze musis pred kazdym spustenim tomtoma resetovat dela Piloc. Me to taky delalo, a jak sem odstranil PiLoc je to OK. Uz nemusim resetovat vubec.
_________________
Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 19:57    Předmět: Citovat

Teoreticky to muze pomoc. Problem je, ze TomTom chce velkej souvislej flak. Vypnul sem PiLoca a nahodil flushovani DB Cache pri kazdym vypnuti a prazdna cache se drzi docela dobre... Ale jeste tam bude neco, nebude to jen PiLocem.... Ale za zkousku clovek nic neda Mrkající Samozrejme je dobry pred prvni zkouskou udelat zalohu Mrkající

Problem je, ze se DB Cache docela fragmentuje casem. Kdyz ji clovek pravidelne cisti, tak se plni od zacatku a tolik se nezafragmentuje. Aspon v to verim a doufam Velmi šťastný
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavelxmarek
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 9.3. 2005
Příspěvky: 596
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 21:11    Předmět: osobni zkusenost Citovat

Ja bezpecne vim ze ty problemy s DB pri spusteni mi dela RescoBackup- po kazde zaloze holt musim udelat softreset abych spustil Toma
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
N3o21
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2006
Příspěvky: 573

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 21:28    Předmět: Re: osobni zkusenost Citovat

pavelxmarek napsal:
Ja bezpecne vim ze ty problemy s DB pri spusteni mi dela RescoBackup- po kazde zaloze holt musim udelat softreset abych spustil Toma


Blbost, rescoBackup mam, a TomTom jede. Zkus smazat PiLoc jestli ho mas, a uvidis...
Pripadne novejsi verzi RescoBackupu jestli nemas PiLoc, jestli to dela fakt ten
_________________
Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavelxmarek
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 9.3. 2005
Příspěvky: 596
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 21:42    Předmět: Hmm Citovat

Blbost neblbost ale je to tak:

Mam nainstalovany PiLoc a TomToma rozjedu kdykoli bez problemu. Ale staci spustit zalohu RescoBackupem (mam posledni verzi) a TomTom hlasi nedostatek DB Cache. Po softresetu je vse Ok...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
N3o21
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2006
Příspěvky: 573

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 22:24    Předmět: Citovat

OK... :/ Tak treba jiny stroj, tim padem jine chyby.

tak pouztij jiny zalohovaci program ne? Treba NVbackup?

Jinak asi poradit neumim :/ K tomu asi vycisteny DBcache nepomuze. Me kdyz blbnul PiLoc, tak mi to taky nepomohlo. Ale je pravde ze PiLoc bezi rezidentne, tohle ne.
_________________
Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne 14. leden, 2007 23:13    Předmět: Citovat

RescoBackup ma tusim v nastavenich moznost vycistit DB Cache po zaloze a tusim ze i automatickej reset po zaloze....
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
N3o21
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2006
Příspěvky: 573

PříspěvekZaslal: po 15. leden, 2007 7:24    Předmět: Citovat

2 miska: Ten flushit je celkem dost pouzitelny Mrkající pouzivam a je docela rychly.

Ale vyzkousel sem ten tvuj preferences remover. A ten mi nevim proc shazuje blazera. (kdyz sem mel jeste piloca, delal cyklicky reset)
Nechtel by ses na to nekdy podivat?
_________________
Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 15. leden, 2007 9:01    Předmět: Citovat

N3o21 napsal:
Ale vyzkousel sem ten tvuj preferences remover. A ten mi nevim proc shazuje blazera. (kdyz sem mel jeste piloca, delal cyklicky reset)
Nechtel by ses na to nekdy podivat?


A cos dal mazat? Velmi šťastný Tusis proc? Me neschazuje nic Smutný

btw.
Update verze 1.1: Nyní si už můžete sami říct, kdy přesně chcete vaši DB Cache vyprázdnit. Možnosti jsou následující:

* App start - Kdykoliv spustíte nějakou aplikaci

* App stop - Kdykoliv nějaká aplikace skončí

* Hotsync

* Power off - Při vypnutí

http://miska.borec.cz/flushit.php
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavelxmarek
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 9.3. 2005
Příspěvky: 596
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: po 15. leden, 2007 18:04    Předmět: jojo Citovat

miska napsal:
RescoBackup ma tusim v nastavenich moznost vycistit DB Cache po zaloze a tusim ze i automatickej reset po zaloze....


O tech moznostech vim ale: volba Flush DbCache se mi po backupu spusti ale TomTom porad nejde spustit. A Prevent DbCache a Softreset after backup se ani nespusti! Standardne mam nastavene zalohovani po hotsyncu. Je zajimave ze kdyz dam automatickou zalohu v urcity cas tak se spusti aspon ten softreset.

No asi tu zde popisovanou aplikaci prubnu....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Marty650
-= Verny clen =-
-= Verny clen =-


Registrace: 22.6. 2005
Příspěvky: 266

PříspěvekZaslal: út 16. leden, 2007 10:17    Předmět: Citovat

miska napsal:
Update verze 1.1: Nyní si už můžete sami říct, kdy přesně chcete vaši DB Cache vyprázdnit. Možnosti jsou následující:

* App start - Kdykoliv spustíte nějakou aplikaci

* App stop - Kdykoliv nějaká aplikace skončí

* Hotsync

* Power off - Při vypnutí

http://miska.borec.cz/flushit.php


Ahoj misko, predne, klobouk dolu, zatim zda se funguje jak ma. Ale ... totiz to prepinani, kdy ze chci presne Cache vyprazdnit. Nejsem si tim sice uplne jisty, ale je vice nez pravdepodobne, ze tim setupem rikas, kdy se vyprazdni cache - ale nerikas tim, na ktere udalosti ma flushit reagovat. Jinymi slovy - reaguje na vsechny udalosti, a pokud je tohle zaskrtnute, skutecne jeste promaze cache. Myslim, ze by bylo trosku elegantnejsi, kdyz by ten setup urcoval i na co vsechno se flushit povesi, predpokladam, ze neco takoveho jako to poveseni stejne musis resit pri instalaci toho softiku, takze mozna kdyz by slo to povesit jen na skutecne zaskrtnute udalosti, bylo by to moc prima Usmívající.
A jak jsem na to prisel? Inu, nainstaloval jsem to vcera vecer ... to uz byla tma, tj profil prepnuty na "Midnight" barevne schema ... a tam je dost jasne videt, ze pred spustenim a po spusteni libovolne aplikace dojde na chvilku ke zdrzeni - cca pul nebo ctvrt vteriny a take tam zablika pres prostredek obrazovky takovy pruh - presne, jako kdyz se zavola flushit ... kdyz sel flushit pres linkstart na kartu, aby nemohl byt volany, kdyz nechci, tak to delat prestalo, tj podezrivam prave flushit ... pokud to tam mas osetrene, ze skutecne odregistrujes prislusna "preruseni", pak se omlouvam, ale z tohohle chovani mi zkratka prijde, ze to tak neni, ze se "nechas zavolat" ale nic neudelas, pokud si to user nepreje Mrkající
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
miska
-= Externi redaktor =-
-= Externi redaktor =-


Registrace: 22.12. 2004
Příspěvky: 1086
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 16. leden, 2007 11:44    Předmět: Citovat

Podle nastaveni v optionech se registruji/odregistrovavaji notifikace, takze by to melo respektovat. Fluch se provadi kdyz pride notifikace, ale uz se nekontroluje, co je to zac. Spoleham tedy na to, ze registrace/odregistrace notifikace je dostatecna kontrola toho, kery notifikace dostavam. V pristi verzi by tam meli pribyt dalsi testy, doufam, ze se mi povede tam dodelat moznost zaskrtnout si jen nektere aplikace. Vono kdyby se vyprazdnovala DB Cache, tak by to melo chvili trvat. Aspon me to dela to, ze kdyz mam zapnuty cisteni na App Stop, tak po skonceni programu vidim na chvilku prouzek a kdyz nemam zapnuto, tak se nic nedeje, nikdo me nezdrzuje a ani probliknuti sem si nevsim.

Tedy pokud ja vim, tak by to nemelo delat Popletený
_________________
Palm m125 --> Tungsten T --> Palm TX (s vibracema)
(Ale mam je doma jeste porad vsechny Mrkající)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Programy (PALM) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.43 sekund

RSS - články RSS - fórum