Zaslal: ne 29. duben, 2007 9:57 Předmět: Výdrž baterie na Windows Mobile
Předpokládám, že 680 má díky PalmOS lepší výdrž baterie, než 750v, protože od té doby, co má Kibi normální telefon s Windows Mobile, vydrží obvykle den. Potvrdí to někdo?
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: ne 29. duben, 2007 10:07 Předmět: Re: Výdrž baterie na Windows Mobile
nekdo napsal:
Předpokládám, že 680 má díky PalmOS lepší výdrž baterie, než 750v, protože od té doby, co má Kibi normální telefon s Windows Mobile, vydrží obvykle den. Potvrdí to někdo?
Obě zařízení, tj. jak Treo 750, tak i Treo 680, mají zcela identickou baterii, takže na výdrž na tom budou zhruba stejně, možná 750 o chlup lépe, protože živí displej s menším počtem bodů a tím pádem bude mít displej v aktivním stavu nižší spotřebu.
Já bych jen rád upozornil na rozdíl v ceně - ten je asi 5000Kč bez DPH mezi 680 a 750v. Jináč jsem si objednal SAMSUNG i600 na hraní, možná ho taky pošlu zpátky do 14 dnů
Tak jsem si ten SAMSUNG i600 objednal (jen na hraní, aby se moje Treo 680 neurazilo), je to fakt pěkna mašinka, prijemná klávenice dobře podsvícená (žádné stříbrné klávesy s modrým podsvícením - poučili se od PALMu), tenká a lehká.
Měl vážit 99g, později 105g a když jsem ho zvážil, tak měl 108g (asi 105g je s částečně nabitou baterií. Na 1000mAh energie je třeba tedy počítat cca 5g). První šok mě čekal, když jsem si chtěl poslat do Samsungu telefonní seznam z Ericssona K800i - hlásilo to data neplatná! Je možné najednou poslat pouze jednu adresu! Tak jsem se na to zeptal kolegy, jako jediného uživatele mobilních windows v naší firmě, jak na to.
Sdělil mi toto: Dostat telefonní seznam z mobilu do Windows mobile je naprosto triviální - 1) vzít si 2 dny dovolené 2) nainstalovat Outlook, 3) najít kabel k mobilu, nainstalovat komunikační software k mobilu 4) zasynchronizovat mobil s outlookem 5) Nainstalovat synchronizační software k windows mobile a zprovoznit 6) zasynchronizovat SAMSUNG s PC. Když se vše podaří na poprvé, tak by se to za dva dny dalo stihnout
Další šok mě čekal, když jsem chtěl vyndal SIM ze SAMSUNGu. Nešel sundat kryt baterie! Mořil jsem se s tím asi hodinu, šroubovák jsem použít nechtěl. Nakonec se mi to podařilo s pomocí dalších ochotných rukou. UFF. Tak to balím a vracím dodavateli. Nechci mít ve skříni další neužitečnou potvoru s windows. Treo 680 mi teď přijde zase jaksi milejší a sympatičtější. Moje milé Treo, už ti nikdy nebudu nevěrný!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.