No, já když měl T2, tak jsem sluchátka kupoval každého půl roku, rozlámal se mi vždy kabel pár CM od konektoru a časem to vždy začalo šustit a vypadával jeden kanál. Ale ty dvě stovky jsem prostě neřešil. U Trea mi sluchátka vydržela o něco déle a poslední mi drží nejdéle, protože jsou BT
když ty 2 stovky tak moc neřešíš, nechceš mi je věnovat?? potřebuju new redukci(tu mojí sem ohnul tak, až nehraje jeden kanál... ) _________________ PALM LifeDrive (v mém případě spíš LifeCF )
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=47660
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2877 Bydliště: Praha
Zaslal: út 10. červenec, 2007 9:13 Předmět:
skater25 napsal:
Mirek29 napsal:
No, já když měl T2, tak jsem sluchátka kupoval každého půl roku, rozlámal se mi vždy kabel pár CM od konektoru a časem to vždy začalo šustit a vypadával jeden kanál. Ale ty dvě stovky jsem prostě neřešil. U Trea mi sluchátka vydržela o něco déle a poslední mi drží nejdéle, protože jsou BT
když ty 2 stovky tak moc neřešíš, nechceš mi je věnovat?? potřebuju new redukci(tu mojí sem ohnul tak, až nehraje jeden kanál... )
Neřešim, protože si je umím vydělat. Doporučuji to samé!
PS: Stačí přeci napst několik recenzí a hned je na nové přísluško. Mnohem lepší než žebrání. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Zaslal: út 10. červenec, 2007 9:46 Předmět: logo za 150kc
Taky mi prislo skoda davat za takovou blbost dve stovky. Poridil jsem redukci ve Vaclavske pasazi na Karlaku za 49 kc a je to ta sama (dlouha) redukce jako original. Vlastne neni, neni na ni logo Palm, ktere zrejme stoji 150kc a rad ho ozelim. A ze by jack znicil zakladni desku o tom jsem jeste neslysel. O konektor se nebojim, mnohem vic se bojim o multikonektor, tam je mnohem vic veci k pokazeni nez na blbem jacku.
Zaslal: út 10. červenec, 2007 10:05 Předmět: Re: logo za 150kc
Buldoser napsal:
A ze by jack znicil zakladni desku o tom jsem jeste neslysel. O konektor se nebojim, mnohem vic se bojim o multikonektor, tam je mnohem vic veci k pokazeni nez na blbem jacku.
Nejde o jack jako takovy, ale o nevhodnou redukci. Prostě špatný model působí jako páka pri každém nevhodném zachycení a časem ten konektor, resp. jeho uchycení v desce rozláme. Narozdíl od teoretiků jsem měl v ruce několik treí a ve všech majitelé používali "levnou" redukci z DatArtu, která pro treo hodná skutečně není. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Registrace: 3.5. 2006 Příspěvky: 95 Bydliště: ano - dokonce i trvalé ;o)
Zaslal: pá 13. červenec, 2007 11:36 Předmět:
kdyz mas teda zkusenosti... nevis jak se bude chovat treo kdyz mu ten jack odpajim a necham to bez nej? jestli vubec najede nebo jestli treba nebude "zticha" (kvuli indikaci HF); kdybys vedel i schema zapojeni (co je na ktery "pacce") konektoru na desku byl bych ti za info dost vdecnej - fakt by mi to pomohlo _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
dříve - Siemens SX1; Visor Neo; Tungsten T1; MDA Compact
Registrace: 30.12. 2005 Příspěvky: 182 Bydliště: Brno
Zaslal: ne 15. červenec, 2007 19:50 Předmět:
A kolik vterin tvyho drahocennyho casu bys usetril tim, kdybys sem misto toho kazani zkopiroval ten link _________________ momentálně palmOne Tréo 650 + Logitech HS200 Bluetooth Mobile Stereo Headset + 4GB SD Transcend 150x
Zaslal: ne 15. červenec, 2007 20:19 Předmět:
mousefromhouse napsal:
A kolik vterin tvyho drahocennyho casu bys usetril tim, kdybys sem misto toho kazani zkopiroval ten link
Zcela úmyslně jsem ten link nedal, protože příště bude zase raději somrovat, než by použil svoji vlastní hlavu a vyhledávač.
K tomu jedna bajka:
Kdysi dávno, bydlel na břehu moře chlapík jménem Ibar Maluki. Každý den za úsvitu vstával a pokoušel se v moži chytit nějakou rybu. Málokdy však uspěl a proto zbytek dne strávil v prachu u obchodní cesty a žebral drobné mince, aby před západem slunce si mohl na městském trhu koupit rybu od svých úspěšnějších kolegů rybářů. Jednoho dne jel po cestě moudrý Magrib. Když zahlédl rybáře, jak v prachu sesty žadoní o nejdrobnější minci, zeptal se ho, co s ní bude dělat. A Ibar odpověděl, že půjde na trh a koupí si rybu. Malou rybu za měďák, velkou za tři. A protože Magrib nebyl žádný chuďas, vytáhl zpoza opasku měšec a že dá nebohému rybáři 5 zlatých, aby už nemusel žebrat. Náhle však mince sková zpět do měšce a povídá: "Kdybych ti dal pět zlatých, pů roku bys nemusel klečet v prachu a měl bys svoji rybu denně. Avšak já znám způsob, jak zajistit, abys svoji rybu denně, měl po zbytek svého života."
"Skutečně? Ty víš, kde mohu nalézt nějaký poklad?" nadšeně se zeptal Ibar. "Ano, pojď se mnou," vyzval Magriv Ibara, slezl z koně a vedl jej k moři. Tam začal Magrib Ibara učit, jak lovit ryby a kdy s loďkou vyjíždět na moře, aby jeho úlovek byl nejhojnější. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Registrace: 3.5. 2006 Příspěvky: 95 Bydliště: ano - dokonce i trvalé ;o)
Zaslal: po 16. červenec, 2007 12:36 Předmět:
kdybys rovnou rek ze je to na techhle strankach mel bych to rychlejc a neztracel sem hodinu a pul prolizanim googlu a nejruzenjsich cyzojazyckych paskvilu ikdyz melo to i vyhodu nasel sem toho vic
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.