Zaslal: po 18. červen, 2007 20:34 Předmět: Koupím buď HF pro Treo 650 nebo redukci z 2,5mm na 3,5mm
Prosím vás nemáte je někdo na prodej? Nechce se mi za ně utracet takove penize. Pokud tedy někdo může at´nabídne za rozumnou cenu! Díky za nabídky! P.S.: Chci to používat jen nárazově, takže pokud by se jednoho či druhého chtěl někdo zbavit, u mě je náruč otevřená! Ještě jednou díky!
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2876 Bydliště: Praha
Zaslal: po 18. červen, 2007 21:58 Předmět: Re: Koupím buď HF pro Treo 650 nebo redukci z 2,5mm na 3,5mm
Pepik napsal:
Prosím vás nemáte je někdo na prodej? Nechce se mi za ně utracet takove penize. Pokud tedy někdo může at´nabídne za rozumnou cenu! Díky za nabídky! P.S.: Chci to používat jen nárazově, takže pokud by se jednoho či druhého chtěl někdo zbavit, u mě je náruč otevřená! Ještě jednou díky!
"takové peníze" ? tj. 190 Kč za redukci? No, byli tu tací, co redukci koupili za 60 Kč v DatArtu a po čase měnili základní desku, protože si vyžvejkali konektor. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Ja davam predsnost sluchatkum primo do konektoru, ptz kdyz uz mas na Treo, tak se v tom takova mala castka ztrati. A redukce se po case znici (nevim, mozna sem unikat, ale nejsem sam, treba znam spoustu lidi co maji redukci u sveho mobilu SE an 3,5 jack, a tak jednou za 3 mesice kupuji novou redukci). Pak znam taky lidi co si kopili origo sluchatka za 500, a konektorem pro svuj pristroj, ale zase ty sluchatka maji uz vice nez rok a jeste je nemenili.
Ale to jsou jen moje postrehy. Kazdemu podle jeho gusta. (Nechci vam zas kecat do vasich obchodu ) _________________ Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Zaslal: po 18. červen, 2007 22:22 Předmět:
No, já když měl T2, tak jsem sluchátka kupoval každého půl roku, rozlámal se mi vždy kabel pár CM od konektoru a časem to vždy začalo šustit a vypadával jeden kanál. Ale ty dvě stovky jsem prostě neřešil. U Trea mi sluchátka vydržela o něco déle a poslední mi drží nejdéle, protože jsou BT _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Registrace: 3.5. 2006 Příspěvky: 95 Bydliště: ano - dokonce i trvalé ;o)
Zaslal: st 04. červenec, 2007 19:59 Předmět: Re: Koupím buď HF pro Treo 650 nebo redukci z 2,5mm na 3,5mm
Mirek29 napsal:
"takové peníze" ? tj. 190 Kč za redukci? No, byli tu tací, co redukci koupili za 60 Kč v DatArtu a po čase měnili základní desku, protože si vyžvejkali konektor.
nebyli... stale jsou a ja jeden z nich - dostal sem ji k treu kdyz sem ho kupoval a ted marne shanim novej konektor na desku
btw jestli tu redukci chces muzu ti ji nechat... _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
dříve - Siemens SX1; Visor Neo; Tungsten T1; MDA Compact
Zaslal: st 04. červenec, 2007 21:30 Předmět: Re: Koupím buď HF pro Treo 650 nebo redukci z 2,5mm na 3,5mm
Tom_bo napsal:
Mirek29 napsal:
"takové peníze" ? tj. 190 Kč za redukci? No, byli tu tací, co redukci koupili za 60 Kč v DatArtu a po čase měnili základní desku, protože si vyžvejkali konektor.
nebyli... stale jsou a ja jeden z nich - dostal sem ji k treu kdyz sem ho kupoval a ted marne shanim novej konektor na desku
btw jestli tu redukci chces muzu ti ji nechat...
Jako abych si taky zničil konektor? Díky, nechci ani zadarmo raději zůstanu u svých Bluetooth sluchátek _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Zaslal: čt 05. červenec, 2007 3:02 Předmět:
popravde o BT sluchadlech sem taky premyslel ale je to dost velka investice protoze spolu s nima to chce i vetsi baterku kdyz ma bezet celej den jeste i BT... navic sem si nedavno koupil Sennheisery a co ted s nima - jinej player nemam a to me maximalne sere _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
Zaslal: čt 05. červenec, 2007 9:09 Předmět:
Tom_bo napsal:
popravde o BT sluchadlech sem taky premyslel ale je to dost velka investice protoze spolu s nima to chce i vetsi baterku kdyz ma bezet celej den jeste i BT... navic sem si nedavno koupil Sennheisery a co ted s nima - jinej player nemam a to me maximalne sere
To je otázka úhlu pohledu. Jistě, na jední straně investuječ skoro 2000 Kč do sluchátek a nové velkokapacitní baterie, ale na druhé straně už pár měsíců lítáš po všech čertech a sháníš něco na opravu, investuješ drobné částky, čas a výsledek stále nikde. Neřekl bych, žes "ušetřil".
PS: Ale každý dosahuje svých cílů svojí cestou. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Registrace: 30.12. 2005 Příspěvky: 182 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 05. červenec, 2007 14:46 Předmět:
BT sluchatka jsem pouzival (Logitech) a nepozoroval jsem nejakej markantni narust spotreby oproti normalnim, nebyly spatny, ale pak se mi je povedlo rozbit, takze ted mam Porty _________________ momentálně palmOne Tréo 650 + Logitech HS200 Bluetooth Mobile Stereo Headset + 4GB SD Transcend 150x
Zaslal: pá 06. červenec, 2007 2:42 Předmět:
Mirek29 napsal:
To je otázka úhlu pohledu. Jistě, na jední straně investuječ skoro 2000 Kč do sluchátek a nové velkokapacitní baterie, ale na druhé straně už pár měsíců lítáš po všech čertech a sháníš něco na opravu, investuješ drobné částky, čas a výsledek stále nikde. Neřekl bych, žes "ušetřil".
PS: Ale každý dosahuje svých cílů svojí cestou.
jeste jsem neutratil ani korunu... protoze davat 500,- za znicenou desku jen kvuli konektoru je blbost; kdyby se povedlo v nejakym shopu (pravda uz jen nejakej najit je nadlidskej ukol) sehnat ho jako soucastku verim ze bych se i s postou vesel s prehledem do 200,- a porad je rozdil nacpat do opravy 200,- nebo do "nahradniho" reseni 10x tolik (nekoukam na fakt ze je 650ka uz zastarala a pri prodeji se mi ani ta nova baterka nezaplati)... to si spis koupim za 3 kilca MP3 player
teda ono by stacilo ten jack rozebrat a priohnout zpet ten kontakt ale nechce se mi do toho lizt kdyz nemam "kryty zada" nahradnim konektorem precijen posrat se muze cokoli _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
Zaslal: pá 06. červenec, 2007 9:55 Předmět:
Tom_bo napsal:
Mirek29 napsal:
PS: Ale každý dosahuje svých cílů svojí cestou.
jeste jsem neutratil ani korunu... protoze davat 500,- za znicenou desku jen kvuli konektoru je blbost; kdyby se povedlo v nejakym shopu (pravda uz jen nejakej najit je nadlidskej ukol) sehnat ho jako soucastku verim ze bych se i s postou vesel s prehledem do 200,- a porad je rozdil nacpat do opravy 200,- nebo do "nahradniho" reseni 10x tolik (nekoukam na fakt ze je 650ka uz zastarala a pri prodeji se mi ani ta nova baterka nezaplati)... to si spis koupim za 3 kilca MP3 player
teda ono by stacilo ten jack rozebrat a priohnout zpet ten kontakt ale nechce se mi do toho lizt kdyz nemam "kryty zada" nahradnim konektorem precijen posrat se muze cokoli
Jen abych opravil tvoji "matematiku". Je vidět, že tvůj čas je velice levný a máš ho nazbyt, protože jinak bys krutě zaplakal. Několik týdnů hledat řešení a stále nic. A i když se ti povede desku sehnat, nikde není záruka, že se ti to povede odpájet z desky. Podobně i kdyby se ti povedlo sehnat, nebo v pořádku odpájet, stále to musíš připájet znova na desku. Opět se ti může povést zničit konektor, nebo v horším případě desku. Takže suma sumárum... vyprdni se na to a kup si tu MP3 Vyjde tě to levněji, i když... zase budeš tahat 2 věci s sebou na cestách, přijdeš o komfort výběru a přehrávání skladeb apod. _________________ ■ iPAD2 3G 32GB ■ LifeDrive ■ Palm Pré Plus ■ iPhone 4 ■ MP3hifi.cz
Zaslal: pá 06. červenec, 2007 10:32 Předmět:
jak jsem uz psal zatim jsem neinvestoval do opravy v podstate nic -pominu-li par odpovedi zde na foru a cca 30 minut kdyz jsem Treo rozebral abych se podival na "zavadu"; kdyz browzdam po netu taky me nezabije kouknout se po nejakym tom shopu
jsem student takze mam cas ale penize zadny a odtud taky prameni muj pristup k celymu problemu... _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
jak jsem uz psal zatim jsem neinvestoval do opravy v podstate nic -pominu-li par odpovedi zde na foru a cca 30 minut kdyz jsem Treo rozebral abych se podival na "zavadu"; kdyz browzdam po netu taky me nezabije kouknout se po nejakym tom shopu
jsem student takze mam cas ale penize zadny a odtud taky prameni muj pristup k celymu problemu...
pokud budeš mít cestu do Litvínova, jedna pěkná rerukce tu ještě v pátek byla a měla by být ještě tak měsíc (prodavač řeíká že ji nikdo nekupuje) je i se sluchátkama od SOLEDO _________________ PALM LifeDrive (v mém případě spíš LifeCF )
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=47660
Zaslal: po 09. červenec, 2007 21:17 Předmět:
to je super... ale nejdriv musim opravit treo ktery ma v pici jack a pak az rozslapu svoji stavajici redukci budu premyslet o dalsi kazdopadne dekuju za tip _________________ Treo 650 + 4GB SDHC; MDA Vario (WM 6.1) + 2GB
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.