DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
20. září 2019  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

Značkové příslušenství za neznačkové ceny!


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 53 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Placena inzerce - Servis jinak

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

QWERTY -> QWERTZ TREO 680 (aneb co experti nedořešili)
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Trea obecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: čt 06. září, 2007 0:50    Předmět: QWERTY -> QWERTZ TREO 680 (aneb co experti nedořešili) Citovat

Zdravím,
asi se zblázním, koupil jsem si včera treo 680 (je to pravdovej miláček), kterej, ale má QWERTY a to asi nepřekousnu snažil jsem se kontaktovat palm na jejich stránkách a ti řekli, že to nejde, prej jedině si koupit telefon (byly dvě verze), kterej to umí..... Oni se snad zbláznili ? Kupovat treo podle toho jesli náhodou neumí QWERTZ.

Vím, že se tohle tady už jednou řešilo, ale přesto mi to nedá.... opravdu není způsob jak přimět treo 680, aby bylo QWERTZ ?

Ps: cetl jsem tu, že by to šlo diky předělání na nemcinu a pak kompletní pocesteni, ale já tam nemám na výběr při hrad-resetu ani tu němčinu.

Díky za každou kloudnou radu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Moren
V.I.P.
V.I.P.


Registrace: 3.2. 2004
Příspěvky: 2233
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: čt 06. září, 2007 13:43    Předmět: Citovat

Koukni do fora. Myslim, ze tu nekdo objevil nejaky soubor, ktery staci smazat a mas to QWERTZ.
_________________
Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní

iPhone 5 64GB


Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: čt 06. září, 2007 17:49    Předmět: Citovat

Právě že to byl uživatel, který řešil opačný problém... smazal nějaký soubor a měl klávesnici QWERTY .... Kdybych ten soubor získal, měl bych vyhráno. teoreticky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
vecernik
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2007
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: čt 06. září, 2007 21:04    Předmět: Citovat

treo 680 se pri HR nepta kde mate "Z" ?? .. Překvapený Smutný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Moren
V.I.P.
V.I.P.


Registrace: 3.2. 2004
Příspěvky: 2233
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: čt 06. září, 2007 22:42    Předmět: Citovat

Ne, ten se nepta. Usmívající
_________________
Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní

iPhone 5 64GB


Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: pá 07. září, 2007 1:08    Předmět: soubor Citovat

Z druhého fóra, které zabývá podobným tématem jsem našel název souboru ,,keybset_de,, který po vymazaní zapříčinil zmenu z QWERTZ na QWERTY... tedy aspoň podle toho uživatele....

Chtěl jsem se tedy zeptat zdali nějaký uživatel t680 tento soubor nemá. Popřípadně jestli by to nešlo exportovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: so 08. září, 2007 23:45    Předmět: Neverim v neuspech Citovat

Opravdu se tím nikdo hloubeji nezabíval ? Je tu nekdo kdo má mutaci trea s QWERTZ ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
adam-skin
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 6.3. 2007
Příspěvky: 21
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 16. říjen, 2007 5:25    Předmět: Citovat

ja sem resil qwertZ -> Y...opravdu stacilo smazat ten jeden soubor, zrejme definujici DE rozlozeni. rek bych, ze by mel jit vykopirovat a dalo by se zkusit ho uploadnout do pristroje origo s qwertY. ja ti to ale neudelam, nebot sem ho smazal Usmívající
musi se ti zochotnit nekdo s s nemeckou verzi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: út 16. říjen, 2007 10:59    Předmět: Citovat

V tom případě bych chtěl poprosit všechny kteří mají QWERTZ at se po tom souboru ,,keybset_de,, podívají, bylo by to neco naprosto užasného kdyby se to podařilo......

Díky všem soucitným uživatelům Usmívající
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
tonda
Expert
Expert


Registrace: 14.8. 2005
Příspěvky: 212

PříspěvekZaslal: čt 18. říjen, 2007 7:50    Předmět: Citovat

bestbuy napsal:
V tom případě bych chtěl poprosit všechny kteří mají QWERTZ at se po tom souboru ,,keybset_de,, podívají, bylo by to neco naprosto užasného kdyby se to podařilo......

Díky všem soucitným uživatelům Usmívající

To je fakt zajímavé, já samozřejmě mám QWERTZ klávesnici na TREO680, ale je možné, že se mi ta vlastnost dostala na 680ku z 650ky nebo dokonce z Treo600, to si pamatuju, že se dalo po HR nastavit typ klávesnice. No tak si pořiď Treo 600, tam si nastav QWERTZ a RAM překopíruj na TREO680 Usmívající
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
tonda
Expert
Expert


Registrace: 14.8. 2005
Příspěvky: 212

PříspěvekZaslal: čt 18. říjen, 2007 7:55    Předmět: Citovat

No koukal jsem do RAM a mám tam KbdLayout_deDE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Hawk
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 3.3. 2006
Příspěvky: 1003

PříspěvekZaslal: čt 18. říjen, 2007 9:43    Předmět: Citovat

Nejsem sice majitel Trea 680, ale možná by stačilo použít soubor, který je zde: ČESKÁ- ROM1.20ENA pro Treo650 - jen linky a popis !!! (4. post).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mitabajs
Uzivatel
Uzivatel


Registrace: 28.8. 2006
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: čt 18. říjen, 2007 22:33    Předmět: :) Citovat

vim jak to vyresit, mozna


upravis si rom. ten soubor co je keyboard_de (nebo jak) tak prepises na keyboard_en a obracene. tim docilis pri zvoleni EN jazyku klavesnice jako v Nemcine, tudiz qwertz.

opravte me, pokud se tomu tak neni
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Hawk
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 3.3. 2006
Příspěvky: 1003

PříspěvekZaslal: čt 18. říjen, 2007 23:14    Předmět: Citovat

Není to tak.

1. Pro Treo 680 neexistuje žádný volně dostupný soft na úpravu ROM.
2. Jedná se o databázi (.pdb), takže v ROM by mohla způsobit cyklický restart.

Nakopírování do RAM je tedy asi nejlepší řešení (a asi i jediné možné). Jde jen o to, jestli má systém anglicky nebo německy, protože v prvním případě by ten soubor musel asi skutečně přejmenovat (ale opravdu nevím, jestli se nemýlím, protože Treo 680 nevlastním a nepoužívám ani rozložení QWERTZ), jinak by mohl zůstat tak, jak je.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
bestbuy
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 11.6. 2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: pá 19. říjen, 2007 8:46    Předmět: Citovat

Našl by se teda někdo, kdo by to zkusil hodi na net... a ja bych to otestoval ?

díky moc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Trea obecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.44 sekund

RSS - články RSS - fórum