Zaslal: út 18. září, 2007 21:44 Předmět: Ake programy potrebujem pre prehravanie stream videi na PDA?
Ahoj,mam pda pripojene na net a voibec mi nefunguje prehravanie videi napr na www.youtube.com.
Mam tam Flashplayer 7 pre PocketPC a takisto aj Flashlite a explorer.co este potrebujem aby mi to fungovalo?
Dalkujem
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: st 19. září, 2007 6:22 Předmět: Re: Ake programy potrebujem pre prehravanie stream videi na
djboom napsal:
Ahoj,mam pda pripojene na net a voibec mi nefunguje prehravanie videi napr na www.youtube.com.
Mam tam Flashplayer 7 pre PocketPC a takisto aj Flashlite a explorer.co este potrebujem aby mi to fungovalo?
Dalkujem
No, to je trochu problém, vieda z YouTube se dají stahovat, ale jen ve formátu .fl (nebo tak nějak) a to buď přehraješ speciálním playerem (na PC je, ale na PPC nevim), nebo si to převedeš do AVI a pak už je to pohoda. Ale, ty si zřejmě chceš přehrávat video hned
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.