Zaslal: st 17. říjen, 2007 12:54 Předmět: konverze pdb
zdar,
nemel byste nekdo tip, jak prevest ten druhy typ pdb treba na txt? Obvykle mi v konverzi pomuze Pspad, ktery s pdb nema problemy, ale tentokrat narazil - zobrazi pouze ruzne paznaky. Knihu mi zobrazuje pouze Palm Ereader, ktery mi ale vubec nevyhovuje. Tibr ani muj oblibeny CSpotRun dokument nevidi. Kdybyste mel nekdo radu, v cem to zkonvertovat, byl bych vdecen.
PS: koukal jsem trochu po netu a asi to bude tzv. formatovane pdb
používám Aportisdoc converter, akorát není free, umí pdf, html, txt do pdb a z pdb do txt _________________ m515 --> TT3 -->??
karty SD 512+128+64MB+mobil S55
zajděte na ČESKÝ PALM http://www.splashblog.com/hastrman
Zaslal: út 06. listopad, 2007 12:36 Předmět: stale nefunguje
zkousel jsem ty free programy a bohuzel se do toho souboru zatim nedostanu.
nefunguje na to (viz prilozene screenshoty):
yBook
DocReader
TL-PDB
na druhou stranu, pokud zkusim v emulaci eReader, ta pominu-li fakt, ze neumi diakritiku (v emulatoru neni lokalizace), tak zjevne nema problem se ctenim. Takze to je nejaky divny typ pdb.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2928 Bydliště: Praha
Zaslal: út 06. listopad, 2007 13:20 Předmět: Re: stale nefunguje
Podle mne je to komprimovaný text. Možná se mrkni nějakým exaeditorem, zda to není v začátku souboru uvedené čím. Jinak bych spíše zkusil sehnat tu knížku jinde.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.