Zaslal: út 13. listopad, 2007 16:50 Předmět: Problem se sim kartou - resetuje.
Zkusil jsem dat do svyho Trea fotrovu a brachovu sim kartu. Obe po pul minute (nicnedelani) zpusobuji reset. Moje vsak funguje normalne. A i na jinem treu.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: út 13. listopad, 2007 16:55 Předmět: Re: Problem se sim kartou - resetuje.
Retko napsal:
Zkusil jsem dat do svyho Trea fotrovu a brachovu sim kartu. Obe po pul minute (nicnedelani) zpusobuji reset. Moje vsak funguje normalne. A i na jinem treu.
Nevite v cem to vezi??
Diky
viz. vlákno, kde se to řešilo. Problém je buď v instalaci špatné "české" ROMky, nebo v diakritice v kontaktech, nebo zprávách na SIMce.
S českými nebo jiným diakritickými znaky. Jasně. To je známý věc, stačí vložit do normálního telefonu a SMS smazat a vše funguje. _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Ano, ale musí tam být jiné znaky než znaky anglické abecedy, číslice a běžná diakritika. Mě to tuším dělal i # (křížek) a & (et). _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.