bohuzel funguje mi stejne jako ta predchozi, a tedy tak ze se nainstaluje cely program, vse se zda v pohode, uz vidim ikonu hotsyncu dole, avsak kdyz chci spojit treo s pocitacem, treu se nedari navazat spojeni.
Vite jak vyresit tento problem. Diky _________________ ***$Treo 650#&$***
bohuzel funguje mi stejne jako ta predchozi, a tedy tak ze se nainstaluje cely program, vse se zda v pohode, uz vidim ikonu hotsyncu dole, avsak kdyz chci spojit treo s pocitacem, treu se nedari navazat spojeni.
Vite jak vyresit tento problem. Diky
No mě se kupodivu podařilo nahrát normální verzi 1.4.1 a funguje. Instalace se mi podařila asi napotřetí, ale od té doby do docela slušně běhá. Mám Vistu Home v české verzi (legální). Zkus režim kompatibility s WinXP (já jsem ho dokonce po čase vypnul - když jsem dostal nějakou chybovou hlášku a funguje to i tak, ale původně jsem ho měl zapnutý). _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Ja puzivam tu 6.2 beta, a nemam problemy... Jen obcas mi nejaka aplikace zablokuje hotsync, a nejde. Musim resetovat treo, a pak bezi synchronizace OK.
Mozna bude problem v kabelu... Zkus treba CardReader, jestli se pres ten stejny kabel spoji s pocitacem. Pokud ne, zkus reset trea, a pokud to nepomuze, asi bude neco s kabelem, nebo USB pocitace (spis kabelem). _________________ Palm TX => Treo 680 => HTC TyTN => HTC Artemis => HTC TyTN II (N3o21's Alpha V2) => [nepočítaně dalších] => HTC Legend + Blackberry 9780
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.