Registrace: 7.2. 2004 Příspěvky: 232 Bydliště: Praha
Zaslal: po 08. březen, 2004 17:20 Předmět:
Jsou potreba dve veci: umet anglictinu a program na preklad :p
Programu je hned nekolik, tady je jeden z lepsich, je to program resource edit a je pro Palm OS. Pouzijte google. _________________
Já už mám jeden překladatelský výtvor za sebou. Možná mohu prozradit, že tady Jolae připravuje školu překládání, kde bude vše potřebné k dispozici. Ovšem na termín začátku školy se musíš zeptat jeho. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Presne tak. Uz mam jednu aplikacku prelozenou. Jakmile dostanu povoleni, dam ji k dispozici. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Zaslal: st 01. září, 2004 12:11 Předmět: Dotaz: Jak prekladad na PC?
Spise bych uvital moznost nejakeho postupu pro preklad na PC, nejaky robustnejsi programek nez je RsprEdit, ktery bezi na Palmu.
Ono totiz prekladat ten samy formular, kdyz ho autori oznaci jinym ID cislem, nekolikrat znova nejni zrovna zabavne
Je zde nekdo s vetsimi zkusenostmi? Jak byl treba prekladan ZLauncher? _________________ MiK
Registrace: 4.5. 2004 Příspěvky: 300 Bydliště: Usti nad Labem
Zaslal: st 01. září, 2004 15:45 Předmět:
no rad bych take neco prelozil ale zatim je skola jeste ve vystavbe... nezbyva nez netrpelive cekat _________________ Palm T3+ SD 256MB Sandisk+ Krusell pouzdro na T3
No, ZLauncher a stejne i dalsi programy jsou delany v PC externim programem. Vaznym zajemcum mozna i poskytnu. Napiste mi na izera@pdasoft.cz a zkusime se domluvit. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Registrace: 9.8. 2005 Příspěvky: 1 Bydliště: Vesnice
Zaslal: út 09. srpen, 2005 13:38 Předmět:
Já jsem si třeba přeložil ZLaunchera a SplashMoney a další pomocí Constructora od Palm. Všechny tím bohužel přeložit nejdou.
Ale co mi mého miláška T3 nějaká sfině ukradla, tak už to nemá cenu
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.