Registrace: 17.1. 2006 Příspěvky: 69 Bydliště: Praha
Zaslal: st 30. leden, 2008 23:43 Předmět: Treo v Haluzi...muze mit i telefon halucinace?
tak posledni domou mi me povedene treo 680 pise nariklad check sim card ale telefonuje vesele a prijima hovory i sms, obcas mi zahlasi ze batery is very low i kdyz je uplne nabity....heh a pak ze sem blazen:)
stava se vam to nekomu? nejake reseni ?
dixx _________________ -------------------------------------------------------------------------
palm V>palm Vx>palm m500>palm m505>palm zire72>treo600>lifedrive>treo650+Tungsten T5>Treo680-T5ukradeno:(
-------------------------------------------------------------------------
Jistě. Zahoď nepodarek T680 a kup si staré dobré T650!
Jinak mě se děje něco podobného taky, ale s čínským "PDA" telefonem CECT V200. To, že nefunguje zelená klávesa na odesílání hovorů a odblokování klávesnice, je standard. To se dá řešit vypnutím blokování klávesnice a přijímáním hovorů poklepáním na displej. Foťák funguje vždycky tak týden, další týden mi hází černé obrazovky. A telefonek si navíc občas sám sobě pošle SMS psanou čínsky (telefon je na dvě stále aktivní SIM karty a pošle si to tak z jedné na druhou). Prostě zase se potvrzuje přísloví, že nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Potřebuju telefon na 2 SIM jako sůl, ať už něco takového udělají Motorola, SE nebo aspoň Nokia!!
Zpět k tématu - kolega z práce se už T680 taky zbavil - výdrž baterie po necelém roce užívání byla 6 hodin stand by, nová baterka dosáhla prakticky téhož výsledku po dvou měsících. Oprava by prý stála 4000 Kč (!). Takže milé T680 prodal na náhradní díly a teď už má repasovanou T650 za necelé 4k a nechápe, jak to mohl tak dlouho vydržet. _________________ Velo1 > Velo500 > Palm m130 > Palm m515 > Palm T3 > Tréo 650 (4 GB karta) > Nokia E71 (4 a 2 GB SD karta) & Nokia N810 (8 GB SDHC) a místo notebooku UMPC Asus R2H = takové větší PDA
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.