nj, ale mám problém. Když na své 1GB SD kartě zkouším vytvořit bootovací image, tak nejsem schopen udělat ten bod 4 v PeToUSB, hlásí mi to "Failed to open file 'tempimage.img'. Kde se ten TEMP vytváří? kde musím uvolnit místo?
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 25. duben, 2008 23:01 Předmět:
pavelbures napsal:
Mirku, kolik si platil na cle?
Na cle nic, jen 19% DPH z ceny přístroje a dopravy.
Ale záleží na tom, odkud zásilka jde. Z USA mi clí i PC věci, z HK ne. Jen perlička na okraj - vůbec nestíhají, na celnici jsou fronty, "běžní" občané na koleně smolí JSDčka, rozčilují se, že musí platit clo a DPH, že jim zásilky celníci otevírají a prověřují obsah apod. zkrátka pořádný cirkus. :-/
Zaslal: so 26. duben, 2008 7:11 Předmět:
Tak jsem konečně rozjel instalaci. Ty restarty s Esc jsou děs (ale typická Windows ) Instalace je skoro na 3/4 hodiny, koukám, že Eee se docela hřeje...
Ještě doplním, že je to v nastavení síťovek (pravým na okolní počítače a vlastnosti) na levém boku, zadáš která síťovka je ta co přivádí inet a na kterou se má inet sdílet (dělám to u drátových tak to možná s wifi bude trošku zábavnější).
Zaslal: so 26. duben, 2008 8:50 Předmět:
Včetně velké baterky na 8500 Kč.
Já právě toho Wizarda zkusil. Přenesl jsem klíč přes flashku, ale když jsem to vrátil zpět do Eee, tak to hodilo nějakou chybu. Měl bych odinstalovat toho klienta, co se mi tam vnutil s driverama?
PS: Do 14 dnů by měla na Eee dorazit kožená pouzdra a přemýšlím, zda by bylo zajímavé dovézt nějaké rozšiřující moduly pro Eee, třeba na paměť, GPS apod. Na CeBitu jsme mluvili s jedním Číňanem, co to nabízel. Člověk by to pak nemusel složitě bastlit a pájet. Např. ta GPSka se instalovala tak, že se vyjmul modul s WiFi a nahradil modulem s WiFi a GPS
Nenene, wizarda spustit nasdílet, nic nikam neukládat, rozjed ad-hoc spojení (z PC) a nakonec se do té sítě akorát z EEE přihlásit. Nastaví se ti vše (na EEE) přez DHCP.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.