Já jsem tam z externí DVD instaloval XP - žádný problém. Ale jinak používám na přenos dat a instalace programů flešky, je to takové operativnější. Nebo by šlo nasdílet PC skrz WiFi, ale to je pro mně zbytečné, tak jsem to neřešil. Sice mám doma WiFi síť ale používám ji jenom na internet.
Je tam vsetko na co si spomenies, funguju aj windowsacke programy pod wine, resp. emulacia win pod vmware.Linux nabieha (mne ko0 PC900 EeePc 8.9 " 20GB (PC 700 4GB 7 ")[/url]
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 19. červen, 2008 17:41 Předmět:
Po neděli mám pro všechny "lamí zkušenosti s Eee" Jinak se omlouvám za vlastní postřehy s Eee (kterýžto přístrojek jsem měl s sebou na dovolené a přišel velmi velmi vhod), které nejsem schopen časově sepsat, protože po dovolené je toho na mě moc a navíc teď přichází na trh nový HTC Diamond, který je naprosto úžasný (iPhone promine) a protože v eShopu je za slušnou cenu, lítám jen kolem jeho objednávek.
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Brno
Zaslal: pá 25. červenec, 2008 20:01 Předmět:
V průběhu 3 týdnů jsem pořizoval jak EeePC 901 (Win XP) tak SONY VAIO TZ21XN/B. Výdrž na baterky i hmotnost jsou zhruba srovnatelné, samozřejmě výbava a výkon nikoliv - VAIO je kromě toho, že je to designově i funkčně skvělé zařízení, také odpovídajícně dražší. Ale EeePC se člověk nemusí bát vzít s sebou na dovolenou kamkoliv (bohužel nepatřím k těm, kteří by při případné ztrátě SONY Vaio nad tím mohli mávnout rukou a šli si koupit jiné).
Jinak na disku C: mám na EeePC v originální instalaci XP a po instalaci Office 2003 (Word + Excel) 1,5 ze 3,7 GB volných a Windows XP by se ještě daly "ořezat". _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Což je bohužel podvod. Když to proklikáš, tak jsi na 5154 Kč. Až bude za tuto cenu devítipalcovej s 12GB a Linuxem v nějaké normální barvě, tak o něm budu uvažovat jako o čtvrtém počítači do domácnosti.
nj, ale mám problém. Když na své 1GB SD kartě zkouším vytvořit bootovací image, tak nejsem schopen udělat ten bod 4 v PeToUSB, hlásí mi to "Failed to open file 'tempimage.img'. Kde se ten TEMP vytváří? kde musím uvolnit místo?
nj, ale mám problém. Když na své 1GB SD kartě zkouším vytvořit bootovací image, tak nejsem schopen udělat ten bod 4 v PeToUSB, hlásí mi to "Failed to open file 'tempimage.img'. Kde se ten TEMP vytváří? kde musím uvolnit místo?
Zaslal: st 08. říjen, 2008 7:51 Předmět: Přejmenova téma!
Navrhuju přejmenovat tohle téma třeba na "Tři Éčka". Jinak se toho debila se spamem asi nezbavíme _________________ Emigroval jsem od PalmOS do WM a nelituju toho. Můžou si za to sami.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.