ty sou opravdu super, to modre oko na bilem pozadi nema chybu, takovej moderni sci-fi dojem. mam to nastavene v hlavnim menu
jen to chce ve PSP posunout dolu aby se neprektyvalo ikonky
Snažil jsem se si do PDA nacpat nějakej obrázek ale mam jen jeden v jpg ale nevim jak si ho mám ve svém Launcheru nastavit jako obrázek do pozadí.Pokud byjste mi mohly napsat nějakej jednodušší seznam jak si stáhnout nějakje obrázek do PDA a nastavit jako pozadí budu jen velmi rád.... _________________ Wulf
A jaky pouzivas Launcher. Jestli ZLauncher, pak je to jednoduche.
Obrazek ve formatu JPG a velikosti 160x160 (LowRes jako Treo600), 320x320 (standardni HiRes) nebo 450x450 (pro HiRes+ - T3, T5, LifeDrive) nakopiruj na kartu do adresare
Palm/Programs/ZLauncher/BackImage
V ZLauncheru vlez do nastaveni Menu/App/Theme Manager
Zde zvol zalozku Background a tady si vyberes potrebny obrazek. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Hm tak jsem postupoval podle toho návodu ale stejně mi to nějak nejde.Natáhl jsem si obrázek 320x320 do karty ale nějak se mi nechce v ZLauncheru v tom Theme manageru objevit pro Back Image ten obrázek.Pořád tam mám jen svůj starý zhono.bmp _________________ Wulf
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 30. červen, 2005 7:45 Předmět:
Wulfen napsal:
Hm tak jsem postupoval podle toho návodu ale stejně mi to nějak nejde.Natáhl jsem si obrázek 320x320 do karty ale nějak se mi nechce v ZLauncheru v tom Theme manageru objevit pro Back Image ten obrázek.Pořád tam mám jen svůj starý zhono.bmp
Ještě bych se zeptal ...Máš nainstalovaný plug-in pro podporu práce s JPEG soubory?
Hm myslim že ho nemám pač si nepamatuju že bych si něco takovýho instaloval.Pokud je to teda v tom tak je to potom jasny ale ted zas nevim kde si to mam sehnat... _________________ Wulf
Registrace: 27.7. 2004 Příspěvky: 323 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 30. červen, 2005 9:58 Předmět:
Jmenuje se to jpeg.lib a najdeš ho v zipu zlauncheru. _________________ www.splashblog.com/runner http://runner.webpark.cz
-------------------------------
TREO 650, firmware 1.71, software 1.20ENA-UŽ NEE
palmOne LifeDrive-UŽ NEE
MDA Compact II + BT GPS-UŽ NEE
HTC P3300-to je ta správná mašinka
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: čt 30. červen, 2005 10:02 Předmět:
Wulfen napsal:
Hm myslim že ho nemám pač si nepamatuju že bych si něco takovýho instaloval.Pokud je to teda v tom tak je to potom jasny ale ted zas nevim kde si to mam sehnat...
Já ti nevím chlape, kde vidíš problém.... stáhni si instalační ZIP a ve složce plugins, nebo tak nějak to je ....
Mate pravdu, tohle jsem zapomnel napsat. Ta knihovna je nutna. Umozni zkomprimovat obrazek z jpg do pdb, ktere je potreba. ZLauncher si vybrane pozadi diky teto knihovne prevede do pdb a ulozi v RAM. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.