Registrace: 16.10. 2004 Příspěvky: 81 Bydliště: Praha
Zaslal: út 08. červenec, 2008 0:11 Předmět:
Hawk napsal:
Jen jsem upravil to, co je přímo v Centru (tedy v jeho ROM). Úpravy jsem prováděl čistě hackerským způsobem...
Šlo by obdobně opravit soubory z T 680? Jmenují se skoro stejně. Ale to asi nic neznamená.
pantata napsal:
Existuje nějaký způsob, jak na Centru v OfficeSuite napsat znak s nabodeníčkem z hw klávesnice? Na Treu 650 fungovalo normálně zadávání přes pravý alt, ale Centru prostě české znaky napsat neumím
Je to nějaká chyba Office Suite. Na T 680 to také nejde.
Jen jsem upravil to, co je přímo v Centru (tedy v jeho ROM). Úpravy jsem prováděl čistě hackerským způsobem...
Šlo by obdobně opravit soubory z T 680? Jmenují se skoro stejně. Ale to asi nic neznamená.
Pravděpodobně ano. Musel bych však ty soubory vidět.
Hosky napsal:
pantata napsal:
Existuje nějaký způsob, jak na Centru v OfficeSuite napsat znak s nabodeníčkem z hw klávesnice? Na Treu 650 fungovalo normálně zadávání přes pravý alt, ale Centru prostě české znaky napsat neumím
Je to nějaká chyba Office Suite. Na T 680 to také nejde.
Je to nekompatibilita mezi OfficeSuite a novým/změněným systémem vkládání znaků z klávesnice. OfficeSuite používá vlastní způsob vkládání alternativních znaků, a implementace tohoto mechanismu nezohledňuje změny v systému. Vyřešil by to jen upgrade na novější verzi OfficeSuite, která by brala v úvahu výše zmíněné aspekty.
To je super, lokalizace je u Palmu vždycky kámen úrazu, díky moc za Tvoji snahu. Připojil bych se k Hoskymu s prosbou - nebylo by možné tu lokalizaci udělat i pro T680? Nevím jak moc se tyto dva přístroje od sebe liší a už vůbec netuším kolik je to práce. Moc by mi to pomohlo, protože mám T680 z USA a malá verze Locale na ní nefunguje úplně korektně, padá mi např. Versamail.
Aktualizace: Byla provedena oprava umožňující hledání postupným psaním v telefonní aplikaci. Nyní je tedy možné používat diakritiku v kontaktech bez dalších omezení.
Zaslal: st 16. červenec, 2008 14:33 Předmět: problemek, zadost
zdar vsem,
mam malinky problemek - kdyz mi Flushne cache (momentalne flushe ResetDoctor), tak se mi tabulky znaku pod [Alt] rozhazou famoznim zpusobem - obcas mam misto 'ů' treba text na dva radky. Zkusil sem oba soubory locknout RLockem, ale nic
Taky se mi rozpadne nabidka po flushnuti (FlushDA).
Ale jinak vyborna prace Hawku, DIKY!
Cestina v Opere a Blazeru je skvela a maka i s FontSmoother fontama _________________ Portable Brain Extensions:
T3 - note taking tool
Palm LifeDrive - waiting for DGOS
Centro - enjoying active retirement as an outdoor GPS navigation shielded by OtterBox Defender
Pre - running Classic
Odzkouseno, prepina jak ma. Zustal jsem ale u WIN kodovani, kteryzto ma lepsi vysledky v Blazeru. _________________ Portable Brain Extensions:
T3 - note taking tool
Palm LifeDrive - waiting for DGOS
Centro - enjoying active retirement as an outdoor GPS navigation shielded by OtterBox Defender
Pre - running Classic
Aktualizace: Byla vydána betaverze podporující češtinu v odesílaných mailech ne SnapperMailu. Prosím proto všechny potenciální beta testery, ať ověří její funčknost.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Další
Strana 2 z 8
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.