Registrace: 29.11. 2004 Příspěvky: 287 Bydliště: Brno
Zaslal: ne 15. březen, 2009 9:56 Předmět:
Hawk napsal:
Vyzkoušet se to dá, ale je třeba počítat s tím, že může dojít k cyklickému restartu.
Jinak, lokalizaci pro T5 bych možná taky zkusil, pokud by mi někdo poslal patřičné soubory z ROM T5 a otestoval funkčnost.
V tom nevidim problem, jake by to mely byt? _________________ . : . Treo 750 . : . BT-338 GPS . : . Garmin Colorado . : . mivvy M310 . : . Treo Pro . : .
Základ je, neosvědčit se!!!
Zaslal: čt 26. březen, 2009 23:03 Předmět: Problémy s TX
Ahoj, právě jsem si koupil TXku a udělal jsem hard reset zkoušel jsem tam nacpat tvůj prográmek, ale nefunguje....nevím proč neukazuje mi to vůbec š,ž atd......je mozny ze by to souviselo s tim ze jsem tam ty soubory poslal pres BT a ne pres ten software Palm desktop?.......nebo to nemá ukazovat ty znaky normalne....muzete mi prosim nekdo pomoct a ukazat obrazek jak to ma vypadat?? mockrát děkuji
Znaky š, ž a ť se v různých kódováních zobrazují různě. Většina programů je v kódování Windows-1250, ale např. webové stránky nebo e-maily často používají ISO 8859-2. Pravděpodobně tedy stačí přepnout na jiné kódování spuštěním aplikace ESwitch.
Tak potom bych zkontroloval, zda tam jsou všechny soubory. Zejména kbdwin a kbdiso. Taky by mě zajímalo, jak se to chová během přepínání. Zda dojde k restartu systému, nebo zda se ESwitch jen ukončí bez restartu.
Tak už to funguje nevim proc ale neprehrali se tam dva soubory
kbdwin.prc
win2iso.prc
tak jsem je tam poslal znova a uz mi to napsalo ze pro dokonceni je nutnne restartovat a uz to funguje....mockrat dekuji za pomoc je to skvely pocin, klobouk dolu este jednou diky!
Aktualizace: Přidána plná podpora slovenštiny včetně SW klávesnice v OfficeSuite a opravena chyba způsobující špatný převod měkkého l do Unicode v kódování ISO 8859-2.
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Brno
Zaslal: čt 18. červen, 2009 22:25 Předmět:
Díky, stáhnul jsem, ale soubory jsou shodné s verzí 0.1.13, nejnovější je ESwitch.prc z 27.3.2009. Mohu poprosit o upload ještě jednou ? _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Soubory nejsou shodné. Zkuste provést porovnání pomocí příkazu fc v příkazové řádce Windows. Např. "fc novy stary /b", kde "novy" a "stary" jsou názvy souborů a /b přepínač. Zjistíte, že jsou různé.
Podle velikosti a data to nepoznáte. Úpravy jsem prováděl v Hex editoru, který nemění datum poslední změny ani velikost.
Funkčnost ověříte jen tak, že je nainstalujete a přepnete kódování. Na SW klávesnici v OfficeSuite by se měly objevit slovenské znaky a ve vyhledávání by se měla provádět záměna ľ->l, Ľ->L, ĺ->l, Ĺ-l, ä->a, Ä->a, ô->o a Ô->o. V OfficeSuite, DTG a Opeře Mini by se měly navíc znaky ľ, Ľ, ĺ, Ĺ, ä, Ä, ô a Ô zobrazovat správně.
Registrace: 19.5. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Brno
Zaslal: pá 19. červen, 2009 15:14 Předmět:
Díky za info, to jsem skutečně nezkoušel, protože jsem stahoval verzi i pro LD a tam jsou soubory i snovým datem. Ještě jednou Díky. _________________ Palm TX
http://www.malovanekravaty.cz
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Další
Strana 2 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.