V tuto chvíli je 135 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online. Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
eBook čtečka eB-700
Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.
Cena: 1994 Kč vč. DPH
Sluchátka pro Samsung Galaxy S II
Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100 . Super cena!
Cena: 99 Kč vč. DPH
R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.
Cena: 348 Kč
Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré
Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.
Cena: 782 Kč
Sluchátka Sony Ericsson HPM-70
Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!
Cena: 114 Kč vč. DPH
Vyhřívané USB rukavice
Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!
Cena: 363 Kč vč. DPH
TTX Audio FM vysílač do auta
Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!
- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!
Cena: 240 Kč vč. DPH
ScreenWard Protector pro iPhone 3G
Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.
Cena: 101 Kč
Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8" Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!
Cena: 58 Kč
Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.
Nabíječka do auta pro Treo 750/650
Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.
Cena: 153 Kč
Matná ScreenWard fólie pro Treo 680
Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!
Cena: 58 Kč
www.pdasoft.cz Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
Retko -= Verny clen =- Registrace: 15.6. 2006 Příspěvky: 354 Bydliště: Prague
Zaslal: so 25. červenec, 2009 19:29 Předmět: Backup poznamek
Na poznamky pouzivam ABCtextpad, ktery je propojen s vestavenym programem "Poznamky".
Chtel bych se zeptat do jakyho souboru se dane poznamky ukladaji??
Jinak na Backup pouzivam program RescoBackup, a kdyz jsem dneska chtel vratit jen poznamky, zkusil jsem nahrat soubor MemopadsavedDB, coz se nepovedlo, pak jsem skusil vratit celou aplikaci "Poznamky", taky se mi nevratily ulozene poznamky.. Musel jsem vratit cely Backup.. Jaky je tedy ten soubor, at to nemusim vracet cele??
Jinak nestalo se mi to poprve, a ani nevim proc mi zase zmizely
Dekuji za odpovedi... _________________ ***$Treo 650#&$***
Hawk GOLD USER Registrace: 3.3. 2006 Příspěvky: 1015
Zaslal: so 25. červenec, 2009 21:36 Předmět:
Správný soubor je MemosDB-PMem.
Retko -= Verny clen =- Registrace: 15.6. 2006 Příspěvky: 354 Bydliště: Prague
Zaslal: so 25. červenec, 2009 21:56 Předmět:
Diky
Jo, jeste bych se chtel zeptat, jestli se da nejak prevest poznamky do .doc, nebo .txt?? nejakym programkem?? _________________ ***$Treo 650#&$***
Mirek29 -=Master of Site=- Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: so 25. červenec, 2009 22:01 Předmět:
Ano a neni to tak davno, co to bylo v Info o Palm OS aplikacich a dokonce to bylo i free. V nazvu to mělo 2txt nebo 2memo, už nevim
Hawk GOLD USER Registrace: 3.3. 2006 Příspěvky: 1015
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete hlasovat v tomto fóru.