Zaslal: pá 20. červenec, 2007 21:47 Předmět: Potrebuju radu... psion se nechce pripojit k PC
TAk lidi mam problem ja sem nasel svuj starej Psion Revo kterej uz sem dlouho neepouzival Ale nede mi pripojit na comp a nvm cim to je, mam XPčka tak mozna tim a kdyz ne tak pls nakou radu nebo neco co by mi pomohlo dik moc predem
Zaslal: so 21. červenec, 2007 0:42 Předmět: Re: Potrebuju radu...
No, nejdřív bych zkusil zeptat se nejlepšího přítele na to, zda neví třebas o manuál pro Psiona. A ejhle, vyplivnul odkaz na http://psion.wz.cz/index.php?pg=ostatni
Takže si stáhněte manuál a vsadím se s vámi o láhev dobrého vína, že návod na připojení k PC tam nadete. Pokud i tak spojení nebude fungovat, je tu www.google.cz, kam můžete zkusit zadat chybovou hlášku či číslo chyby, kterou vám to vypíše.
P.S. Prosím, používejte čárky, tohle se vážně špatně čte. _________________ Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Dekuji všem moc za snahu ale nikdo jste mi nepomohl Akorát jste si ze mě udělali srandu, takže asi takhle, manuál mám ale podle něho mi to nejde je tam asi neco špatně, revo mám připojené z kolíbky ke stolnímu počítači a budu se snažit psát gramaticky správně... Další nápady? PLS potřebuji to sesynchronizovat a doopracdy nvm čím to může být jestli tím zě mám Widows XP nebo mám něco špatně nastavené...
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: so 21. červenec, 2007 16:48 Předmět:
Chlape pokud pojmenujes svuj dotaz tak jak jsi ho pojmenoval tak to vetsina lidi,tech kteri by pomoci mohli ani neprecte! Zkus to prejmenovat treba na: psion se nechce pripojit k PC
Dalsi vec nediv se ze ti co uz si otevrou takhle pojmenovane tema ti poradi uplne zaklady, kdyz napis jen zapojil jsem to a ono to nefunguje, co treba napsat co vsechno jsi udelal a co to delalo, tedy jake hlasky presne to pripadne vyhodilo ci jestli windows zaznamenaly nejake pripojene zarizeni, nebo jak to mas nastavene a tim myslim vypsat to! Takhle se fakt radi tezko a vetsina lidi se na to radsi vykasle _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Dobře tak tedy, připojil sem revo k pc a potom jsem nainstaloval PsiWin jenomže když dam pripojit, tak mi to dlouho hleda psion ale nenajde ho připojeny. Mam to zapojene v počitači ale počitač mi nic nehlasi jako že našel nove připojeni. Jak by se to dalo zjistit? Potom nvm jak mám nastavit připojeni v Revo podle manualu jsem to nepochopil tak kdyby mi to nekdo vysvetlil treba uplne krok po kroku byl bych vděčny. A omlovam se všem přiste se polepšim ve vyjadřovani...
potom mas nastaveni nastavene na cable? mas nastavenej spravny COM port? - tedy ten kde mas psiona pripojeneho? ..... moznosti je spousta
viz http://www.filesaveas.com/psionfaq.html tady si projdi hlavne tu sekci: PsiWin Problems? a uvidis _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: so 21. červenec, 2007 21:44 Předmět:
a co presne nechapes na tom postupu kterej je popsanej krok za krokem v tom ceskym manualu na strane 23, na ktery tu uz odkazoval pavel bures? pokud nevis kterej COM port zvolit tak prozkousej vsechny, zacni s COM3 a COM4 _________________ palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Lol já sem asi debil já už nvm co s tím je...
Dělám to podle návodu ale stejně mi to nejde mám to vše nastaveny podle vás ale stejně nic...
Už mě to neba
A máte v počítači infraport? Pokud vím, tak by synchronizace mohla jít i přes infra. COM port bych hledal ve správci zařízení, pokud máte Windows. Některé mohou být virtuální (pro Bluetooth služby atp.), takže je třeba dávat při výběru portu pozor. A zadat jej nejspíš v té aplikaci PsiWin, ale jen hádám. _________________ Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.