DomůVáš účetFórumeObchodTémataKontaktiPod/iPhoneOpravy iPhonů
17. srpna 2022  
 
Nabídka
· Domů
· Archív článků
· Countdown
· Developing Group
· Fórum
· Freeware
· Obchod
· Odkazy
· PDASoft klub
· Seznam uživatelů
· Sidebar
· Témata
· Uživatelé PDA
· Váš účet
· Verze pro PDA

Reklama

Baterie pro PDA


Vyhledávání


Pokročilé vyhledávání

Kdo je online
V tuto chvíli je 224 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

eObchod Info

eBook čtečka eB-700

Zařízení eBook 700 je čtečka elektronických knih s plnou podporou českého jazyka a desítky nejpoužívanějších formátů elektronických knih, hudby a videa za nejnižší cenu na trhu! K dostání je v černé a bílé barvě.

Cena: 1994 Kč vč. DPH



Sluchátka pro Samsung Galaxy S II

Nová sluchátka pro váš skvělý moderní smartphone Samsung Galaxy i9100. Super cena!

Cena: 99 Kč vč. DPH



R4i SDHC White Dual Core pro DS/3DS

Rozšiřující karta pro herní konzole Nintendo DS / DS Lite / 3DS apod., která vám umožní přehrávat počítačové hry stažené z internetu.

Cena: 348 Kč



Nabíjecí Touchstone sada pro Palm Pré

Třídílná Touchstone sada pro smartphone HP / Palm Pré / Pixy obsahující touchstone nabíječku, síťový adaptér s redukcí pro české zásuvky a microUSB kabel pro propojení.

Cena: 782 Kč



Sluchátka Sony Ericsson HPM-70

Handsfree sluchátka pro mobilní telefony Sony Ericsson za super cenu!

Cena: 114 Kč vč. DPH



Vyhřívané USB rukavice

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro chladné období? Vyhřívané USB rukavice jistě potěší a jedno zda to bude na začátku zimy, nebo na jejím konci! STOP prokřelým prstům!

Cena: 363 Kč vč. DPH



TTX Audio FM vysílač do auta

Poslouchejte hudbu ze svého PDA, smartphonu nebo MP3 přehrávače v rádiu!

- 7 kanálů
- Dosah přenosu: 5m
- Výhodná nízká cena!

Cena: 240 Kč vč. DPH



ScreenWard Protector pro iPhone 3G

Ochranná fólie ScreenWard společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA nebo smartphonu dopřát.

Cena: 101 Kč


Ochranná fólie PrivacyWard pro Pocket PC 2.8"

Speciální bezpečnostní a ochranná fólie. Chraňte displej svého PDA a zároveň chraňte jeho obsah. Super cena!

Cena: 58 Kč

Pro všechna Windows Mobile PDA s 2,8" displejem.


Nabíječka do auta pro Treo 750/650

Malá, lehká, skladná, levná a tedy vždy po ruce.

Cena: 153 Kč



Matná ScreenWard fólie pro Treo 680

Ochranná fólie ScreenWard od společnosti ADPO patří mezi jedny z nejlepších fólií pro PDA, které můžete svému PDA dopřát. Nyní za bezkonkuenční cenu!

Cena: 58 Kč



Navštivte
LevnaKoupe.cz - e-shop s výpočetní technikou - počítače,Notebooky, PDA příslušenství (Palm, Pocket PC, iPhone), Software, Hry (STEAM KEYS

CE4YOU

POCKET4YOU

Palmknihy - knihy do vaší dlaně

Queer Research

ADPO


Google Analytics

Placena inzerce - Servis jinak

Fórum

www.pdasoft.cz
Forum o vsem, co se tyka PDA a dalsich mobilnich zarizeni.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Potrebuju radu... psion se nechce pripojit k PC

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Symbian, Psion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: pá 20. červenec, 2007 21:47    Předmět: Potrebuju radu... psion se nechce pripojit k PC Citovat

TAk lidi mam problem ja sem nasel svuj starej Psion Revo kterej uz sem dlouho neepouzival Velmi šťastný Ale nede mi pripojit na comp a nvm cim to je, mam XPčka tak mozna tim a kdyz ne tak pls nakou radu nebo neco co by mi pomohlo dik moc predem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
P3T3
Pokrocily uzivatel
Pokrocily uzivatel


Registrace: 30.7. 2004
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha 1

PříspěvekZaslal: pá 20. červenec, 2007 23:05    Předmět: Citovat

No to je zase výstižný název příspěvku ...

A zkusil jsi zapojit sériový kabel od kolébky reva do konektoru ve stolním počítači?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
pavelbures
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2004
Příspěvky: 514
Bydliště: Slaný

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 0:42    Předmět: Re: Potrebuju radu... Citovat

No, nejdřív bych zkusil zeptat se nejlepšího přítele na to, zda neví třebas o manuál pro Psiona. A ejhle, vyplivnul odkaz na http://psion.wz.cz/index.php?pg=ostatni
Takže si stáhněte manuál a vsadím se s vámi o láhev dobrého vína, že návod na připojení k PC tam nadete. Pokud i tak spojení nebude fungovat, je tu www.google.cz, kam můžete zkusit zadat chybovou hlášku či číslo chyby, kterou vám to vypíše.

P.S. Prosím, používejte čárky, tohle se vážně špatně čte.
_________________
Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 16:01    Předmět: Citovat

Dekuji všem moc za snahu ale nikdo jste mi nepomohl Popletený Akorát jste si ze mě udělali srandu, takže asi takhle, manuál mám ale podle něho mi to nejde je tam asi neco špatně, revo mám připojené z kolíbky ke stolnímu počítači a budu se snažit psát gramaticky správně... Další nápady? PLS potřebuji to sesynchronizovat a doopracdy nvm čím to může být jestli tím zě mám Widows XP nebo mám něco špatně nastavené... Plačící nebo velmi smutný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
met
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 19.11. 2004
Příspěvky: 723
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 16:48    Předmět: Citovat

Chlape pokud pojmenujes svuj dotaz tak jak jsi ho pojmenoval tak to vetsina lidi,tech kteri by pomoci mohli ani neprecte! Zkus to prejmenovat treba na: psion se nechce pripojit k PC Mrkající

Dalsi vec nediv se ze ti co uz si otevrou takhle pojmenovane tema ti poradi uplne zaklady, kdyz napis jen zapojil jsem to a ono to nefunguje, co treba napsat co vsechno jsi udelal a co to delalo, tedy jake hlasky presne to pripadne vyhodilo ci jestli windows zaznamenaly nejake pripojene zarizeni, nebo jak to mas nastavene a tim myslim vypsat to! Takhle se fakt radi tezko a vetsina lidi se na to radsi vykasle Mrkající
_________________
palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 19:39    Předmět: Citovat

Dobře tak tedy, připojil sem revo k pc a potom jsem nainstaloval PsiWin jenomže když dam pripojit, tak mi to dlouho hleda psion ale nenajde ho připojeny. Mam to zapojene v počitači ale počitač mi nic nehlasi jako že našel nove připojeni. Jak by se to dalo zjistit? Potom nvm jak mám nastavit připojeni v Revo podle manualu jsem to nepochopil tak kdyby mi to nekdo vysvetlil treba uplne krok po kroku byl bych vděčny. A omlovam se všem přiste se polepšim ve vyjadřovani... Smějící
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
met
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 19.11. 2004
Příspěvky: 723
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 20:29    Předmět: Citovat

mas posledni verzi psiWinu? pokud ne a instaloval jsi tu z prilozeneho CD tak stahni posledni verzi pro XP z http://www.mypsionsupport.com/mypsion/downloads.asp

potom mas nastaveni nastavene na cable? mas nastavenej spravny COM port? - tedy ten kde mas psiona pripojeneho? ..... moznosti je spousta
viz http://www.filesaveas.com/psionfaq.html tady si projdi hlavne tu sekci: PsiWin Problems? a uvidis
_________________
palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 20:53    Předmět: Citovat

Vše mam jenom sem nemel ten new PsiWin, ale je tu problem ja nvm jak se nastavuje ten COM a jak poznam na kerym ho mam pls jak se nastavi?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
met
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 19.11. 2004
Příspěvky: 723
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so 21. červenec, 2007 21:44    Předmět: Citovat

a co presne nechapes na tom postupu kterej je popsanej krok za krokem v tom ceskym manualu na strane 23, na ktery tu uz odkazoval pavel bures? pokud nevis kterej COM port zvolit tak prozkousej vsechny, zacni s COM3 a COM4 Mrkající
_________________
palmy: T|E,Zire 72,IBM c3,TT,T3,T|E2,TX,TT,LD -> a opet TX a ted htc touch HD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: ne 22. červenec, 2007 11:14    Předmět: Citovat

Lol já sem asi debil já už nvm co s tím je...
Dělám to podle návodu ale stejně mi to nejde mám to vše nastaveny podle vás ale stejně nic...
Už mě to neba Zuřivý
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
pavelbures
GOLD USER
GOLD USER


Registrace: 16.5. 2004
Příspěvky: 514
Bydliště: Slaný

PříspěvekZaslal: ne 22. červenec, 2007 23:13    Předmět: Citovat

A máte v počítači infraport? Pokud vím, tak by synchronizace mohla jít i přes infra. COM port bych hledal ve správci zařízení, pokud máte Windows. Některé mohou být virtuální (pro Bluetooth služby atp.), takže je třeba dávat při výběru portu pozor. A zadat jej nejspíš v té aplikaci PsiWin, ale jen hádám.
_________________
Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fawkes
Novacek ve foru
Novacek ve foru


Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 10
Bydliště: Povrly

PříspěvekZaslal: po 23. červenec, 2007 17:24    Předmět: Citovat

Ne Infra nemam mam jenom blatouch a uz sem se na to vysral nema to cenu nejde to... Na rozpacích
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.pdasoft.cz -> Symbian, Psion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Všechny obchodní známky a názvy patří jejich příslušným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Vše ostatní vlastní © 2004 Sale&Consulting Company s.r.o.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.51 sekund

RSS - články RSS - fórum