Hned co jsem ho tam spatril...zajasal jsem. U pritelkyne se ale moje nadseni setkalo s nepochopenim.
Jinak jinde jsem ho uz taky videl. Urcite. Jen si ted ne a ne vzpomenout co to bylo za film. _________________ HTC Kaiser
Nokia E51
Registrace: 17.9. 2004 Příspěvky: 36 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 28. leden, 2005 9:58 Předmět: Palm ve filmu
Vcera jsem v ukazkach na "Když se setmí" (Hayek, Brosnan, Harrelson) videl jak si hrajou s necim co vypadalo jako Treo. _________________ ----------------------------------------------------------------------
drive Palm III, Palm IIIx pak dlouho....dlouho nic a ted
TT3, SD 256MB, N6230, folie
----------------------------------------------------------------------
Registrace: 19.11. 2004 Příspěvky: 723 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 28. leden, 2005 15:02 Předmět:
ted jsem videl nejaky starsi treo 2xx ve filmu bornuv mytus, mel ho tam nejakej agent, ale tady poslouzilo jednomu chlapkovy an omraceni toho agenta a pak mu to treo napichnul.
Registrace: 24.2. 2004 Příspěvky: 2930 Bydliště: Praha
Zaslal: pá 28. leden, 2005 16:03 Předmět:
met napsal:
ted jsem videl nejaky starsi treo 2xx ve filmu bornuv mytus, mel ho tam nejakej agent, ale tady poslouzilo jednomu chlapkovy an omraceni toho agenta a pak mu to treo napichnul.
No, já viděl kdesi toto, bohužel už nevím co to bylo za fil, asi nějaká bondovka
jj, taky jsem ted nekde videl ve filmu Treo a nemuzu si vybavit kde to bylo. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
Vcera jsem byl v kine a davali tam ukazku na film. Jmenuje se to "Kdyz se setmi." Nasel jsem na netu ten trailer a davam vam to k dispozici. To prvni je Treo, to druhe odhaduji na nejake Clie.
Kód:
www.pdasoft.cz/download/treofilm.mov
Ma to 13MB. Mirek by to mohl treba pridat do filmu tady na PDASoftu. _________________ Palm V, Vx, m505, m515, Tungsten T, T2, T3, Ipaq 1910, Treo 600, Zodiac 2, Clie NX73V, Treo 650, Treo 680, Palm Centro, chvíli Palm Pre a HTC Magic, iPhony od samého začátku od 4GB verze a nyní
No prvni film kde jsem videl PDA byl Terminator 2: Den zuctovani - bylo tam legendarni Atari Portfolio - diky tomu jsem se zacal zajimat o PDA a koupil si sve prvni Omnigo 100 BTW: Treo si nedavno zahralo jednu z hlavnich roli v nejakym hollywoodskym dojaku a dokonce i na prebal CD nejaky kapely
V sobotu na Nove - film Protiuder (s Arniem).
Hlavni padouch ma na motorce pridelany Palm IIIc s nejakou GPS navigaci _________________ Treo 650
universal wireless keyboard
Zaslal: po 14. únor, 2005 10:49 Předmět: Re: film :)
Mirek29 napsal:
met napsal:
No, já viděl kdesi toto, bohužel už nevím co to bylo za fil, asi nějaká bondovka
PS: klikněte pro zvětšení.
...caues, ja vim v jakym filmu to bylo hral tam Cloney a C. Zeta Jones, a jednalo se tam o snatkove podvody. Tohle je ta scena jak si tam naka bloncka zapisuje do TT3 jak ma vyzdimat co nejvic penez z rozvodu a radi ji tam zkusenejsi zenske LOL ...ale zaboha si ted nevzpomenu jaxe to jmenuje. PS: D. Cloney tam hraje pravnika. _________________ Palm Tungsten T3, SD Corsair 1Gb, Hard case, miniUSB CRADLE, Brando Ultra clear protector, GPS Nokia LD-3W
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Další
Strana 1 z 11
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.