Zaslal: čt 21. říjen, 2010 12:41 Předmět: bootování win mobile - změna
Zdravím,
mám následující problém. Pokud resetuji telefon, při bootování se nejprve objeví logo výrobce - ok. Pak animace výrobce, která ale relativně nahlas hraje a nejde tu hudbu přerušit - problém. Pak je už jen logo windows (potichu) - ok.
Potřeboval bych nějak přinutit telefon, aby při bootování nehrál. Ne vždy si mohu dovolit resetovat telefon a tím způsobit hluk. Přesto resetovat potřebuji. Dá se někde tot buď vypnout nebo změnit bootování?
Díky za info, Fíba
Zaslal: so 23. říjen, 2010 14:37 Předmět: Jednoduche reseni
Kdysi jsem podobny problemek take resil... A protoze se mi nechtelo hrabat v registrech a slozite hledat a zkouset, tak jsem proste nasel wav soubory ktere obsahovaly melodii pri spousteni a vypinani PDA (v mem pripade BOOTUP.wav a SHUTDOWN.wav) a prepsal je wavem bez zvuku a je po problemu.
Zaslal: ne 24. říjen, 2010 17:50 Předmět: Re: bootování win mobile - změna
Pokud restarujete přístroj ve stavu, kdy povolí změnu prodilu, aktivujte vibrace, tichý režim či jednoduše ztlumte všechny zvuky. _________________ Vlastním: HP iPaq hx4700 (WM5), HTC S621 (WM 6.0)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.